DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KREDİ LİMİTİ 275 BİN TL’YE YÜKSELDİ

KREDİ LİMİTİ 275 BİN TL’YE YÜKSELDİ

ABONE OL
6 Ekim 2021 10:50
KREDİ LİMİTİ 275 BİN TL’YE YÜKSELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz 10 Temmuz’da gerçekleştirilen 58nci Genel Kurul Toplantısında kredi limitlerinin bu sene içerisinde yükseleceğinin sözünü veren Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, kredi limitlerinin 275 bin TL’ye yükseldiğinin müjdesini verdi.

Başkan Kıymaz yaptığı açıklamada; “TESKOMB Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’ün Türkiye Halk Bankası ile yapmış olduğu görüşmeler sonucu, kooperatif kredi üst limitleri yükseldi. Sayın Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’ün desteği ile kredi üst limitimiz 275 bin TL’ye yükseldi. Her zaman kooperatifimizin yanında olan Sayın Genel Başkanımız Abdülkadir Akgül’e saygı ve teşekkürlerimizi sunuyorum. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Ankara 2’nci Bölge Birliği’nin birleştirilmiş genel kurulunu gerçekleştirdik. Ankara 2’nci Bölge Birliği yönetim kurulu üyeliği şahsıma tevdi edildi. Kooperatif olarak sadece Polatlı’da değil, Ankara bölgemizde de görevde olmanın haklı gururunu yaşıyor, Sayın Başkanımıza saygılarımı sunuyorum. “dedi.

“HER GÜN DAHA İYİ VE DAHA ÜRETKEN BİR KOOPERATİF OLMAYA DEVAM ETTİK”

Polatlı esnafının desteği ile Polatlı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin 11 yılda 14 kat büyüdüğünün altını çizen Başkan Kıymaz; “Yıllık 9,5 faiz oranı ile 5 yıl vadeli, aylık, 3 aylık ve 6 aylık taksit imkanı sağladığımız kooperatif kredisi üst limitimiz hakkında geçtiğimiz Temmuz ayında gerçekleştirdiğimiz genel kurulumuzda kredi limitimizi yükselteceğimizin sözünü vermiştik. Sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın finansman ihtiyacını karşılamak üzere, kooperatifimiz kefaletiyle Türkiye Halk Bankası kaynaklarından kullandırdığımız hazine faizli destekli kredilerinin gerek daha etkin ve verimli kullandırılması gerekse esnaf ve sanatkârlarımızın ihtiyaç duydukları finansman kaynağının en uygun ve yeterli bir şekilde karşılanması için zaman içerisinde yapılan düzenlemelerle önemli iyileştirmeler gerçekleştirdik. Yönetime geldiğimiz 2010 yılından bu yana her gün daha iyi ve daha üretken bir kooperatif olmaya devam ettik. Pandemi dönemi olmasına karşın kredi desteğimiz ile esnafımızın rahat nefes almasını sağladık. Yine bugün söz verdiğimiz gibi kredi limitimizi 275 bin TL’ye yükselttik. Esnafımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” Diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.