DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ BOLU KAMPINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ BOLU KAMPINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

POLATLI BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ BOLU KAMPINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

ABONE OL
6 Ekim 2021 09:51
POLATLI BELEDİYESPOR YENİ SEZON ÖNCESİ BOLU KAMPINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyespor Futbol Takımı 16 Ekim’de başlayacak olan 2021 – 2022 Sezonu öncesi yeni transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla kamp dönemini başlattı. 25 Futbolcudan oluşan yeni kadrosuyla 3 Ekim tarihinde Bolu kampına giden heyet 11 Ekim tarihine kadar yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. 2021 – 2022 Sezonunda Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Polatlı Belediyespor; kamp dönemi antrenmanlarında ortaya koyduğu görüntü ile Bal Ligi hedefine ulaşma sinyallerini şimdiden veriyor.

KADRO 14 YENİ TRANSFER İLE GÜÇLENDİRİLDİ

Kadrosunu farklı takımlardan transfer ettiği 14 yeni Futbolcu ile güçlendiren Polatlı Belediyespor’un 16 Ekim’de oynanacak sezonun açılış maçındaki ilk rakibi çekilecek kuraların ardından belli olacak. Yeni sezon öncesi Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını yürüten Polatlı Belediyespor; Pursaklar Belediyespor’dan Gökhan Köksal, Anadolu Üniversitesi’nden Eren Cem Soyaslan, Haymana Belediyespor’dan Bora Çoban, Abdullah Koç, Sincan Belediyespor’dan Ömer Çorumlu, Çubukspor’dan Ertuğrul Aydemir, Eyüp Kırpık, Kazan Belediyespor’dan Baybora Başar, Muş Belediyespor’dan Naci Yıldırım, Kastamonu Özel İdare’den Muhammet Erberk Aşar, Ankara DSİ’den Sefa Emektar, Kayseri Sağlık Spor’dan Batuhan Erdoğan, Yenidoğan Ankaraspor’dan Çağdaş Tetik ve Çankırı Kurşunluspor’dan Enes Can’ı kadrosuna kattı. İç transferde ise Halil İbrahim Mercimek, Resul Kayış, Emrah Şahinoğlu, Onur Üstündağ, Alihan Atılgan, Furkan Taş, Doğukan Çelik, Batuhan Sarı ve Mesut Mert Bilgin ile tekrar anlaşma sağlandı. Teknik Direktör Oğuzhan Arslan, Yardımcıları Kenan Turan ve Ufuk Güven eşliğinde antrenmanlarını sürdüren Polatlı Belediyespor 11 Ekim tarihine kadar Bolu kampında çalışmalara devam edecek.

HEDEF BAL LİGİ

11 Ekim’e kadar Bolu’da sürecek olan kamp dönemine dair açıklamalarda bulunan Polatlı Belediyespor Müdürü Kenan Turan; “Birbirinden farklı transferlerle güçlendirdiğimiz kadromuzla yeni sezon öncesi kamp çalışmalarımızı ve antrenmanlarımızı Bolu’da sürdürüyoruz. Önümüzdeki sezonu başarıyla tamamlayarak Polatlımızı Bal Ligi’nde temsil etmeyi hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda sezon öncesi kampımız başarıyla devam ediyor. Desteklerinden dolayı her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ediyoruz.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.