DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ANKARA’DA ASFALT REKORU: 700 FARKLI NOKTADA YOLLAR YENİLENDİ

ANKARA’DA ASFALT REKORU: 700 FARKLI NOKTADA YOLLAR YENİLENDİ

ABONE OL
8 Ekim 2021 11:37
ANKARA’DA ASFALT REKORU: 700 FARKLI NOKTADA YOLLAR YENİLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesi, can ve mal kayıplarının önüne geçmek, sağlıklı bir trafik akışı sağlamak ve konforlu sürüşler için Başkent’in dört bir yanında asfalt serim çalışmalarına devam ediyor. 2021 yılında aynı sezonda yaklaşık 700 farklı noktada 1 milyon 900 bin ton asfalt serimi gerçekleştirerek rekor kıran Büyükşehir Belediyesi, yıl sonuna kadar toplam 3 milyon 500 bin ton asfalt serimi çalışmasını tamamlamayı hedefliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıllarca ihmal edilen yol yenileme çalışmalarına 7 gün 24 saat esaslı çalışma sistemiyle devam ediyor.

default
default

Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri tarafından kentin dört bir yanında can ve mal kayıplarının önüne geçmek, sağlıklı bir trafik akışı sağlayarak güvenli ve konforlu sürüşler için hummalı bir çalışma sürdürülüyor.

2021 HEDEFİ: 3,5 MİLYON TON ASFALT

default

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yıllarca ihmal edilen veya altyapı çalışmalarının yapıldığı bölgeler başta olmak üzere kent genelindeki asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler, 2021 yılı içinde şu ana kadar yaklaşık 700 farklı noktada 1 milyon 900 bin ton asfalt serimi yaparken, yıl sonuna kadar da 1 milyon 600 bin ton daha asfalt serimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Ankara ilçelerinin tamamında sürdürülen çalışmalar sonucunda 2021 yılında toplamda 3 milyon 500 bin ton asfalt serimi çalışmasının tamamlanması planlanıyor.

KÖPRÜLÜ KAVŞAK VE BAĞLANTI YOLLARI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarının yanı sıra kentin birçok noktasında köprülü kavşak ve bağlantı yolları imalatlarına da devam ediyor.

Sıkça kazaların olduğu ve trafik yoğunluğunun yaşandığı Turan Güneş Bulvarı’nda 3 adet, Samsun Yolu’nda 3 adet ve Aydınlıkevler’de 1 adet olmak üzere toplam 7 adet köprülü kavşağın yapımı sürerken, Bağlıca Yolu-Çevre Yolu bağlantısında sona yaklaşıldı.

Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık 1,5 milyon nüfusun yaşadığı Etimesgut ve Sincan ilçelerine ulaşımı doğrudan ilgilendiren İstasyon Caddesi Alternatif Bulvar Projesi için yapılan çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.