DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÜLKÜ OCAKLARINDAN KURULTAYA DAVET

ÜLKÜ OCAKLARINDAN KURULTAYA DAVET

ABONE OL
8 Ekim 2021 12:18
ÜLKÜ OCAKLARINDAN KURULTAYA DAVET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı Avukat İbrahim Güran gerçekleştirdiği yazılı basın açıklaması ile tüm ülkücü camiayı ‘Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin, Ülküye Ömürlük Sadakat’ parolasıyla 9 Ekim Cumartesi günü saat 10.00’da Ankara Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan Türk Gençliği Büyük Kurultayı’na davet etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla önümüzdeki hafta sonu Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenecek olan Türk Gençliği Büyük Kurultayı hususunda açıklamalarda bulunan Polatlı Ülkü Ocakları Başkanı Güran; “Türk Milletinin yılmaz kalesi olan, asrın 57. Alayı Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin 9 Ekim 2021 tarihinde, Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenleyeceği “Türk Gençliği Büyük Kurultayı”na tüm ülküdaşlarımızı, gençlerimizi, hanımefendileri ve kardeşlerimizi aileleri ile birlikte davet ediyoruz. ‘Cumhuriyete Yüzyıllık Yemin, Ülküye Ömürlük Sadakat’ parolasıyla hep birlikte Ankara Kapalı Spor Salonu’nda olmanın gururunu yaşayacağız. Kurultayımıza katılmak isteyen dava arkadaşlarımız için saat 08.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüsler kaldırılacaktır. Tüm kıymetli dava arkadaşlarımızı ve gençlerimizi Büyük Kurultayımıza bekliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.