DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIYMAZ: “ANKARA, EGEMENLİĞİMİZİN SEMBOLÜDÜR”

KIYMAZ: “ANKARA, EGEMENLİĞİMİZİN SEMBOLÜDÜR”

ABONE OL
12 Ekim 2021 16:55
KIYMAZ: “ANKARA, EGEMENLİĞİMİZİN SEMBOLÜDÜR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Ankara’nın Başkent Oluşunun 98. Yıl dönümü nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kıymaz; “Anadolu’nun kalbi, yiğit Seymenlerimizin diyarı Ankara; 13 Ekim 1923 tarihinde TBMM’de kabul edilen yasa ile Başkent olarak ilan edilmiştir. Bundan tam 100 yıl önce milli mücadelede Ankara’mız düşmana geçit vermemiş, bağımsızlığımızı kazanmamızın anahtarı olmuştur.” Dedi.

Başkan Kıymaz açıklamasının devamında Ankara’nın Millî egemenliğin sembolü olduğunu belirterek;” Ankara; bugün de gerek sahip olduğu tarihî ve kültürel zenginlikleri gerekse sanayi ve teknolojideki gelişimi ile hepimizi gururlandıran önemli bir şehirdir. Binlerce yıldır içinde barındırdığı millî ve tarihî tüm emanetleri özenle muhafaza ederek ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine katkıda bulunmaya devam etmektedir.” Dedi.

Ankara’nın başkent olmasının yanı sıra milli mücadelenin karargâhı olduğunun ve bağımsızlık mücadelesinde coğrafi anlamda büyük önem taşıdığının altını çizen Başkan Kıymaz; “Ankara’nın başkent ilan edilişinin 98. yıl dönümünü kutluyor ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve hürmetle anıyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz,  bağımsızlığımız, egemenliğimiz ve Başkent Ankara’mız sonsuza dek var olsun.” Sözleri ile açıklamasını tamamladı.  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.