DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN POLATLI ZİYARETİ

ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN POLATLI ZİYARETİ

ABONE OL
15 Ekim 2021 10:42
ANKARA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN POLATLI ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, Polatlı’ya gelerek bir dizi ziyarette bulundu. Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç ile bir araya gelen Fatsa, ilçedeki öğretmenevini ve bazı okulları ziyaret etti.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, Polatlı’da ilk olarak Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti ve Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, İlçe Milli Eğitim yönetici ve personelleriyle bir araya geldi. Fatsa, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç ve şube müdürlerinin eşliğinde Polatlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Harun Fatsa, Polatlı Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda Polatlı’da görev yapan okul müdürleriyle bir araya gelerek eğitim öğretim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Ardından pansiyonda kalan öğrenciler ile bir araya gelerek sohbet etti.

Fatsa daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç ve şube müdürlerinin eşliğinde TOBB Fen Lisesi, Şehit Can Çalışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Hatice Mevlüt Yılmaz Ortaokulu ve Polatlı İlkokulunu ziyaret etti. Ziyareti sırasında öğrencilerimizle bir araya gelerek sohbet ettiler. Şehit Can Çalışkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.