DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEMİR: “MEVLİD KANDİLİNİN BÜTÜN İNSANLIĞA RAHMET VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • DEMİR: “MEVLİD KANDİLİNİN BÜTÜN İNSANLIĞA RAHMET VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM”

DEMİR: “MEVLİD KANDİLİNİN BÜTÜN İNSANLIĞA RAHMET VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM”

ABONE OL
16 Ekim 2021 12:36
DEMİR: “MEVLİD KANDİLİNİN BÜTÜN İNSANLIĞA RAHMET VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLERİM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, mevlit kandili münasebetiyle mesaj yayımladı.

Başkan Demir, mesajında şunları söyledi:

“İki cihan güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v)’in dünyamızı şereflendirmesinin yıldönümünde bir Mevlid Kandili’ne daha ulaşmanın huzur ve coşkusunu yaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın Mevlid Kandili’ni en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in kutlu doğumu âlemlere rahmet, tüm insanlığa huzur ve saadet getirmiştir. Onun doğumu ile Mekke’nin ufkunda parlayan Nübüvvet nuru ile kalplerimiz münevver olmuş, onun gelişiyle yitirilen insani duygular yeniden kazanılmıştır. O, tüm insanlık için barış elçisi, tüm canlılara karşı rahmet ve şefkat Peygamberidir.

 O, Allah’ın insanlık âleminde yarattığı en müstesna şahsiyettir. Allaha giden yolda rehberimiz, salât ve selamlarımızla manevi ikliminden soluklandığımız sevgililer sevgilisidir. Yüce Allah (C.C) Kur’an-ı Kerimde ’Andolsun, size kendi içinizden öyle bir peygamber gelmiştir ki, sizin sıkıntıya düşmeniz ona çok ağır gelir. O size çok düşkün, Mü’minlere karşı da çok şefkatli ve merhametlidir buyrulmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıldönümü olan Mevlid Kandilinin bütün insanlığa rahmet ve huzur getirmesini diler, başta hemşehrilerimizin, İslam âleminin ve tüm insanlığın Mevlid Kandilini kutlar, saygılar sunarım.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.