DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KAYMAKAM MURAT BULACAK’IN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM MURAT BULACAK’IN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

ABONE OL
18 Ekim 2021 18:49
KAYMAKAM MURAT BULACAK’IN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Muhtarlarımız ve muhtarlık müessesesinin ihtiyaçları, karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerileri ile bu müessesenin tarihsel bağlarını koruyarak geleceğe ilişkin vizyonunun belirlenmesine yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla 19 Ekim, Muhtarlar Günü olarak ilan edilmiştir.

1829 yılından bu yana vatandaşlarımızın devlet kurumlarıyla olan ilişkilerinde aracı bir rol oynayan, seçimle iş başına gelmiş, kamu yönetim zincirinin ilk halkası muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında olmazsa olmaz bir öneme sahip olup, mahallelerimizde devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır.

Muhtarlarımız, bir yandan mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı bir rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel gereksinimlerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

Bu duygu ve düşüncelerle görevi başında aziz vatanımız ve milletimiz uğruna şehit düşen ve ebediyete intikal eden bütün muhtarlarımıza Yüce Rabb’imden rahmet diliyor, kıymetli Polatlı’lı muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.