DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
18 Ekim 2021 18:31
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN 19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrasimizin çekirdeği olarak Millet ve Devlet arasında köprü vazifesi ifa eden kıymetli Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın oylarıyla seçilen muhtarlarımız, Cumhuriyet tarihimiz boyunca mahallelerimizin en önemli temsilcisi olmuşlardır. Hemşehrilerimizin dertlerine, tasalarına; sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olan, beklentilerini ve ihtiyaçlarını devletimize iletme noktasında etkin rol oynayan muhtarlarımız, devletle milletin bütünleşmesinin temel harcını oluşturmaktadır.

Halkımızın teveccühü ile görev başına gelen muhtarlarımız toplumsal hizmetlerin en ücra köşelere ulaşmasını sağlayan en sağlıklı kanallardır. Kıymetli Muhtarlarımız bir yandan mahalle sakinlerinin kamu kurum ve kuruluşlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken diğer yandan da kamu yönetimi anlayışının en temel dinamiklerinden biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Polatlı Belediyesi olarak yerel yönetimlerin temel yardımcısı olan muhtarlıklarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilinci ile hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışmalarını ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunuyor, onların talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu doğrultuda hizmetlerimizi sürdürüyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle; mahalli idarelerin daha da güçlenmesinin nişanesi olduğuna inandığımız kıymetli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, tüm muhtarlarımıza sağlıklı, huzurlu bir ömür ve görevlerinde başarılar diliyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.