DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“BENİM MAHALLEM” PROJESİNDE İLK TOPLANTI YAPILDI

“BENİM MAHALLEM” PROJESİNDE İLK TOPLANTI YAPILDI

ABONE OL
19 Ekim 2021 13:44
“BENİM MAHALLEM” PROJESİNDE İLK TOPLANTI YAPILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurulduğu 2005 yılından bu yana Polatlı’da çocuklar ve gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması noktasında önemli faaliyetler yürüten Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği ilçedeki 13 merkez mahallede 14-25 yaş arası gençleri kapsayan SAĞLIKLI GENÇLİK İÇİN “BENİM MAHALLEM” isimli voleybol turnuvası projesine imza atıyor. Proje kapsamında ilk toplantı dün Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya; Dernek Başkanı Mehmet Işık, Başkan Yardımcısı Sevim Işık, Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Köse, İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile merkez mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda projeye ilişkin ayrıntılar ve faaliyet planı anlatıldı. Voleybol Turnuvası afişleri mahalle muhtarlarına teslim edildi.

40 MAÇLIK TURNUVA

Proje hakkında bilgi veren Işık, “Polatlı’da 13 mahallede muhtarlarımızın desteği ile voleybol takımları kurulacak. Bu takımlar erkekler ve istenilirse kadınlardan seçilecek. 14-25 yaş grubu arasında gençler katılacak. Asıl önemli olan bu gençlerin herhangi bir spor dalıyla ilgili lisansının olmamasını istiyoruz. Yani beden eğitimi öğretmenleri dahil bu takımlarda yer alamayacaklar. Antrenörlük ve çalıştırıcılık yapabilirler. Bu takımların başkanı muhtar olacak. Kasım ayında başlamak üzere 3 ay boyunca Şubat ayında yapılacak finale kadar Kaymakamımızın oluruyla yeni spor salonunda hafta içi her akşam 18.30 ila 21.00 arasında maçlar yapılacak. Haftada bir olarak maçlar planlıyoruz. 40 maçlık bir maraton olacak. 40 maçın sonunda çok ilginç bir değerlendirmeyle dereceye girenlere kupa değil başka bir değerlendirmeyle ödül töreni yapacağız. Belediyeden yapacağımız taleple bu takımların ve halkın spor salonuna gidiş ve dönüşünü sağlayacağız. Muhtarlarım ve kimsenin cebinden para çıkmayacak. Başvurular mahalle muhtarlıklarına yapılacak” dedi.

Toplantı sonunda ayrıca Başkan Işık tarafından Muhtarlara 19 Ekim Muhtarlar Gününe özel hediye takdimi yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.