DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TÜM MAHALLELERDE METRUK BİNALAR YIKILIYOR

TÜM MAHALLELERDE METRUK BİNALAR YIKILIYOR

ABONE OL
20 Ekim 2021 16:31
TÜM MAHALLELERDE METRUK BİNALAR YIKILIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tüm mahallelerde başlatılan çalışmalar kapsamında tespit edilen 83 metruk binanın yıkım işlemleri başlatıldı.

Polatlı Kaymakamlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak yürütülen yıkım işlemleri çerçevesinde mahallelerde uyuşturucu madde kullanıcılarının yuvası haline gelen, güvenlik zafiyeti yaratan ve çevreye zarar verdiği tespit edilen 83 adet metruk binanın tümü Polatlı Belediyesi’nin çalışmasıyla yıkılacak.

Polatlı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri; Zabıta Müdürlüğünce yasal prosedürleri tamamlanan binaların yıkım işlemlerine Mehmet Akif ve İstiklal Mahallelerinden başladı. Bir yılı aşkın süredir Polatlı Kaymakamlığı bünyesinde kurulan komisyon tarafından alınan resmi kararlar çerçevesinde işlemlere başlayan Polatlı Belediyesi ekipleri; yıkım çalışmalarının şehrin tüm mahallelerinde devam edeceğini belirtti.

ZABITA MÜDÜRÜ ÜNAL; “MAHALLELERİMİZİ DAHA GÜVENLİ BİR HALE GETİRİYORUZ”

Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürü Sabri Ünal konuya ilişkin gerçekleştirdiği açıklamada; “Polatlı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak Kaymakamlığımız, Emniyet Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ile ortaklaşa yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında tespitini yaptığımız 83 metruk binanın yıkım işlemlerine bu hafta itibariyle başladık. Mahallelerimizin ve kıymetli hemşehrilerimizin güvenliğini sağlamak ve uyuşturucu ile aktif mücadele etmek amacıyla Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’nın talimatları doğrultusunda başlattığımız çalışmalar eksiksiz bir biçimde tüm mahallelerimizde devam edecek. Hemşehrilerimizden çevreye zarar veren ve mahallelerimizde bir kangren haline gelen bu tür binaları ve yapıları tespit ettiklerinde Zabıta Müdürlüğümüze başvuruda bulunmalarını rica ediyoruz. Emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. Şehrimizin huzur ve güvenliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.