DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “İKTİDAR ÇİFTÇİLERİMİZİ BİTİRME NOKTASINA GETİRDİ”

AVCI: “İKTİDAR ÇİFTÇİLERİMİZİ BİTİRME NOKTASINA GETİRDİ”

ABONE OL
22 Ekim 2021 16:07
AVCI: “İKTİDAR ÇİFTÇİLERİMİZİ BİTİRME NOKTASINA GETİRDİ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesinin Polatlı’da yaptığı arpa ve buğday tohum dağıtımı sonrasında köyleri ziyaret ederek vatandaşlar ile görüştüler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı’da geçtiğimiz gün arpa ve buğday tohum dağıtımı gerçekleştirdi. Bunun üzerine CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı ve Yönetimi, köyleri ziyaret ederek çiftçilerle bir araya geldi. Çiftçilerin tohum dağıtımından memnun olduklarını belirten Avcı; “Cumhuriyet halk partisi Ankara büyükşehir belediyesi çiftçilerimize tohum dağıtımı vatandaşlarımızı memnun ediyor. CHP ilçe örgütü olarak, Yağcıoğlu, Sinanlı, Adatoprakpınar, Özyurt, Yüzükbaşı ve Uzunbeyli mahallerimizi ziyaret edip konu hakkında bilgi aldık. Çiftçilerimiz mazot, gübre, girdi maliyetlerinde oldukça şikâyetçiler, siyasi iktidar çiftçilerimizi bitirme noktasına getirdi. Ekim sezonunda bazı çiftçilerimiz gübresiz ekiliş yaptığını söylediler. CHP ve millet ittifakı iktidarında çiftçilerimize destek olacağız. Belediyelerimiz bunu başardılar, hükümetin yapamadığını ABB Başkanımız Sayın Mansur Yavaş yapıyor, yapmaya da devam edecek. Bu anlamda Sayın Mansur Yavaş’a ve ekibine teşekkürler” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.