DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: “BU SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

ÖZTÜRK: “BU SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”

ABONE OL
22 Ekim 2021 15:38
ÖZTÜRK: “BU SİSTEMİ DEĞİŞTİRECEĞİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Divan toplantısı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ev sahipliğinde Yeniden Refah Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Oğuz, Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı İsmail Baykal, il ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Görüş alışverişlerinin bulunulduğu toplantıda partiye yeni üye olan kişilere de rozetleri takıldı.

Toplantıda konuşma gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, “Öyle kötü bir zamandayız ki birbirimizden kaçar olduk. Çıkarımız için insanlarımızı satar olduk. Menfaate paraya diz çöker olduk. Ailemizi, çocuklarımızı görmez olduk. İnsanlar içinde insan arar olduk. Kısacası insanlığımızı unuttuk. Okullarımızda a deyince bizlere atı öğrettiler, b deyince bıyığı öğrettiler, c deyince canavarı öğrettiler. Oysaki a deyince Allah’ı, b deyince Bismillah demeyi, c deyince camilerimizi öğretmeleri gerekirdi. Bir neslin inancını bozmak için elimizden aldılar Elifbayı. Bizler unutmayacağız ki elif gibi dimdik durmayı milli görüşçüler olarak. Milli görüş insanları sevmek, insanları önemsemek, insanlara değer vermektir. Yaşantımızın, hayatımızın hatta dinimizin emrettiği yaşantı şekli budur. Bu tabuları yıkacağız. Herkese değer vereceğiz, bu sistemi değiştireceğiz. Milli görüş ahlak ve maneviyatla başlıyor.” dedi.

“POLATLI TİCARET VE TARIM POLİTİKASI AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR İLÇE”

Toplantıda açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Ankara İl Başkanı İsmail Baykal, “Ülkenin kalkınmasında sanayi ne kadar önemliyse tarımda çok önemli. Ülkemizde son zamanlarda tarımsal ve ekonomik politikaların sıkıntıları görünmekte. Polatlı gibi büyük bir potansiyele sahip olan bir ilçede herkesin mutlu olması bizim açımızdan son derece önemli. Yakıt fiyatlarının yakın dönemde çok ciddi arttığını gördük. Devlet bu kadar zor zamanda bütün vergileri kaldırmalı. Bugün eğer 8 lira mazot oluyorsa bunun yüzde 50’den fazlası vergi. Üretimi, üreticiyi destekliyorsak tarıma destek veriyorsak sadaka gibi bağış vermeyi kaldıracaksın. Refah Partisi döneminde rahmetli Erbakan hocamızın döneminde gördük. Yeniden Refah Partisi olarak aynı düşünceyle çalışıyoruz. Bizi diğer partilerden ayıra en büyük özellik milli görüş, adil düzen ilke ve prensipleridir. Bugün bazı insanların kendi kafasından türettikleri tarım politikalarıyla ne hayvancılık ileri gidiyor ne üretim ilerliyor. Herkes mutsuz ve sıkıntılı. Tarım Bakanı çıkıyor çiftçi çok çalışır, az yer diyor. Polatlı ticaret ve tarım politikası açısından önemli bir ilçe. Ankara’nın önemli ilçeleri arasında yer aldığını düşünüyoruz.” dedi.

Erken seçim ile ilgili düşüncelerini söyleyen Baykal, “Seçimlerin olması bir ülke için maliyettir. Ülkeye bir külfettir. Eğer gerçekten ekonomi bozulduysa, insanlar mutsuzsa, ticari faaliyet gösteren firmalar kapanıyorsa, çiftçilerimizin traktörleri hacizliyse erken seçim zorunlu olması gerekir, tek çözümde seçimdir. Erken seçimin gündeme gelmesi mevcut iktidarı ve aday olacak kişileri de rahatlatacaktır.” dedi.

Tek başlarına seçime girecek gibi çalıştıklarını ifade eden İsmail Baykal, “Her parti iktidar olma hedefi ve arzusuyla kurulur. İsteğimiz amacımız bu ülkeye daha iyi hizmet etmektir. Gerekirse tek başımıza da seçime gireriz ama günün seçim şartları değişen unsurlardır. Bugün belki çok erken ittifak mı tek mi seçime girileceğine dair. Ama biz tek başımıza seçime girecek gibi teşkilatlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

OĞUZ: TARIMI DA SANAYİYİ DE AYAĞA KALDIRMAK LAZIM

Tarım ve sanayi etle tırnak gibidir diyen Yeniden Refah Partisi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Oğuz, “Milli Görüş lideri Necmettin Erbakan, 1960’da yerli Devrim arabasını yaptı. Gümüş Motor’u kurdu hala Ege’de kullanılır. Fakat Yahudiler aynı kapasitedeki motoru daha ucuza getirdiler, önünü kestiler. Üzerimizde Siyonist oyunlar var. Bunlara engel olunca Türkiye ballı Pazar oluyor. Traktörlerin hepsi dışarıdan geliyor. Bugünlerde bizi sömürmek için kullanıyorlar. Bizi siz tarıma bakın dediler önümüzü kestiler ama bunu gören milli görüş lideri leopar tank fabrikasının mühendisliğini yapan Necmettin Erbakan bu memlekete çok hizmet etti. Tümosan’ı kurdu hemen traktör üretmeye başladılar. Ne yaptıysak önümüzü kesmeye çalıştılar. Sanayi ve tarım etle kemik gibidir. Tarım sanayiyle işlenir. Bunu bu memlekete çok gördüler. Ne zaman hamle yaptıysak darbe yaptılar. Çalışanlara zam yaptık yine asker önümüze çıktı, Sincan’da tanklar yürüdü. Tarımı da sanayiyi de ayağa kaldırmak lazım. Bunu da yapacak tek parti Yeniden Refah Partisi’dir.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.