DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
1926 POLATLI BELEDİYESPOR 24 EKİM’DE SEZONU AÇIYOR

1926 POLATLI BELEDİYESPOR 24 EKİM’DE SEZONU AÇIYOR

ABONE OL
23 Ekim 2021 13:53
1926 POLATLI BELEDİYESPOR 24 EKİM’DE SEZONU AÇIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yoğun bir kamp dönemini başarıyla tamamlayan 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı 24 Ekim Pazar Günü Polatlı Şehir Stadyumu’nda düzenlenecek olan açılış töreni ile 2021 – 2022 sezonunu açıyor. Türkiye Süper Amatör Ligi açılış maçında Gölbaşı Belediyespor ile karşılaşacak olan 1926 Polatlı Belediyespor; kamp dönemi antrenmanlarında ortaya koyduğu görüntü ile Bal Ligi hedefine galibiyetle başlamayı planlıyor.

24 Ekim Pazar Günü saat 13.00’da Polatlı Şehir Stadyumu’nda düzenlenecek olan Türkiye Süper Amatör Ligi 2021 – 2022 Sezonu açılış törenine Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, 1926 Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ramazan Evci, Polatlı Belediye Meclis Üyeleri ve yüzlerce taraftar katılacak. Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenecek olan açılış töreninin ardından 1926 Polatlı Belediyespor ve Gölbaşı Belediyespor açılış maçında galibiyet için ter dökecek. Müsabakayı izlemek isteyen vatandaşlar için saat 12.00’dan itibaren Cumhuriyet Meydanı’ndan otobüs kaldırılacak.

KULÜP BAŞKANI EVCİ; “BAL LİGİ HEDEFİYLE BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMEYİ PLANLIYORUZ”

Açılış töreni öncesi konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Polatlı Belediyespor Futbol Takımı Kulüp Başkanı Ramazan Evci; “Teknik heyetimiz, yeni transferlerimiz ve galibiyete odaklanan kadromuzla başarılı bir kamp dönemini geride bıraktık. Hep birlikte sezonu galibiyetle açmayı, taraftarlarımıza Polatlımıza yakışır kaliteli ve seyir zevki yüksek müsabakalar izletmeyi planlıyoruz. Hedefimizi Bal Ligi olarak belirlemiş durumdayız. İnşallah sezon sonunda kıymetli hemşehrilerimizle birlikte  şampiyonluğumuzu coşkuyla kutlayacağız. Bu süreçte bizlerden ve spordan desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya’ya teşekkür ediyorum. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Tüm hemşehrilerimizi, taraftarlarımızı 24 Ekim Pazar Günü saat 13.00’da Şehir Stadyumu’nda düzenlenecek olan açılış maçımıza davet ediyorum.” Cümlelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.