DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET ODASI TAŞINDI

POLATLI TİCARET ODASI TAŞINDI

ABONE OL
25 Ekim 2021 11:14
POLATLI TİCARET ODASI TAŞINDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası mevcutta hizmet verdiği  binanın kullanım ömrünü tamamlaması dolayısıyla yeni hizmet binasının yapımı için çalışmalarına uzun zaman önce başlamıştı. Bu kapsamda mevcut binanın kentsel dönüşüm programına dahil olmasından dolayı hizmet merkezini geçici süreliğine taşıdı. Polatlı Ticaret Odası yeni bina yapım aşaması bitene kadar hizmetlerini Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Caddesi No: 11/ 2 -11/ 3 Şehit Fırat Çakıroğlu Gençlik Merkezi karşısında sürdürecek. 

1,5 YIL GEÇMEDEN BİNAMIZ TAMAMLANMIŞ OLACAK

Konu ile ilgili açıklama yapan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya : “Şu anda hem odamıza hem üyemize hem de şehrimize vizyon katacak en büyük projemiz yeni hizmet binası. Odamızın bulunduğu yerin kentsel dönüşümle yıkım kararı çıktı ve mevcut binamız yıkılacak. Hiç vakit kaybetmeden Polatlı’ya, üyelerimize, vatandaşlarımıza yakışır bir bina yapmak için çalışmalarımıza başlayacağız. 1,5 yıl sürmeden binamıza taşınmış olacağız. Her yönüyle daha işlevsel ve kullanılabilir bir bina olacak. Üye ve şehir menfaatine olan her şeyde biz varız, taşın altına elimizi koyarız.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.