DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SARIOBA’DA KADINLARA MEME KANSERİ VE KADIN SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • SARIOBA’DA KADINLARA MEME KANSERİ VE KADIN SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

SARIOBA’DA KADINLARA MEME KANSERİ VE KADIN SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ

ABONE OL
26 Ekim 2021 13:42
SARIOBA’DA KADINLARA MEME KANSERİ VE KADIN SAĞLIĞI EĞİTİMİ VERİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında Polatlı’nın dört bir yanında kadınlara yönelik çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Sarıoba Mahallesi’nde mevsimlik tarım işçiliği yapan kadınlarla bir araya geldi. Polatlı İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında mevsimlik tarım işçiliği yapan kadınlara Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla meme kanserinde erken teşhis ve kadın sağlığı eğitimleri verildi.

KADIN DOSTU BELEDİYE UNVANI İÇİN EL ELE VERDİLER

Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeleri Serpil Öztürk, Canan Türker, Seda Aşıbol ve Ayla Kandemir İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen eğitimlerin ardından mevsimlik tarım işçilerinin sağlık ile ilgili sıkıntılarını ve problemlerini dinledi. Hanımefendilerin sağlıklı yaşam hakkından eşit bir biçimde yararlanmasını sağlamak amacıyla Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında çalışmalarını başarıyla sürdüren Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu tarafından; Meme Kanseri Farkındalık ayı dolayısıyla 27 Ekim Çarşamba günü saat 13.30’da 13 Eylül Kültür Merkezi’nde belediyede çalışan kadın personellere meme kanserinde erken teşhis ve kadın sağlığı konulu eğitim verilecek.

Tüm Polatlılı kadınların yerel karar alma mekanizmalarında eşit temsil edilmesi, eğitim ve sağlık hizmetlerine kolay erişiminin sağlandığı, çalışma yaşamında eşit yer aldığı ve şiddete maruz kalmadığı bir şehir için çalışmalarını sürdüren Polatlı Belediyesi; Yerel Eşitlik Eylem Planı çalışmalarıyla ‘Kadın Dostu Kent ve Avrupa Yerel Eşitlik Şartını Yerine Getiren Belediye’ unvanını almayı hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.