DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TERMİNALDE KORKUTAN YANGIN

TERMİNALDE KORKUTAN YANGIN

ABONE OL
28 Ekim 2021 17:57
TERMİNALDE KORKUTAN YANGIN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Otobüs Terminalinde bulunan bir iş yerinde geçtiğimiz gece saat 03.00 sıralarında yangın çıktı. Patlamaların da meydana geldiği yangında otobüs terminalinin boş olması nedeniyle faciadan dönüldü.

İtfaiye ekiplerinin yangına kısa sürede müdahale etmesi ve yoğun çalışmalar neticesinde yangın kontrol altına alındı. Yangında esnaflara ait olduğu belirtilen 4 iş yeri zarar gördü. Yaşanan zararın boyutu gün aydınlanınca ortaya çıktı. Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, CHP Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Selami Ovacık yangın bölgesine gelerek incelemelerde bulundu.

YILDIZKAYA: EN KISA SÜREDE TEKRAR YAPIP ESKİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, dükkanların en kısa sürede eski haline getireceklerini belirtti. Yıldızkaya, “Elimizdeki bilgilere göre elektrik kontağında oluşan bir kaçak nedeniyle hadise meydana gelmiş. 4-5 dükkanımız hasar görmüş. Ben bütün esnaf kardeşlerimize geçmiş olsun diyorum. Polatlı Belediyesi olarak dükkanları zaten biz yapıp teslim etmiştik. En kısa sürede tekrar yapıp eski haline getireceğiz. Esnaflarımız müsterih olsunlar, biraz zaman alacak ama en kısa sürede yapacağız. Yaparken de eğer yeni talepler varsa daha iyisini yapmaya gayret gösterelim. Terminal hizmetleri ile ilgili yetki ve sorumluluk Büyükşehir Belediyelerinin uhdesindedir. Biz esnafımız mağdur olmasın diye bu alanı tesis etmiştik. Tabi önümüzdeki yıllarda Büyükşehir Belediyesi bir terminal yapacaktır. Plan bekleniyor. Biz geçici süre de olsa bu hizmeti yerine getirerek vatandaş mağdur olmasın istemiştik. Bizim sorumluluğumuz değil diye biz kendimizi bu işin dışında düşünmüyoruz. Burada arkadaşlarımız, vatandaşlarımız ve esnaflarımız var. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. İnşallah en kısa sürede bu sorunu çözeceğiz. Herkes rahat olsun. İmalat süresi ne kadar sürer bilemiyorum ama en hızlı şekilde yapıp hayata geçirmemiz lazım.” dedi.

ÇINAR: DESTEKLERDEN DOLAYI TERMİNAL ESNAFI ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ

Desteklerden dolayı teşekkür eden Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği Başkan Vekili ve Polatlı Halk Otobüsleri Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi Başkanı Erdal Çınar, “Terminalde elektrik kontağındandan çıkan yangından dolayı dört esnafımızın dükkanları kullanılmaz hale geldi bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Mürsel Yıldızkaya, İYİ Parti Ankara İl Başkanımız Yetkin Öztürk ve birbirinden değerli ilçe başkanlarım ve siyasi parti encümenlerim yaraları sarmamızda desteklerinizden dolayı terminal esnafı adına teşekkür ederiz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.