DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIYMAZ: “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN KALBÎ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • KIYMAZ: “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN KALBÎ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

KIYMAZ: “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN KALBÎ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”

ABONE OL
29 Ekim 2021 13:04
KIYMAZ: “29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI EN KALBÎ DUYGULARIMLA KUTLUYORUM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

S.S. Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ertuğrul Kıymaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin 98nci Kuruluş yıl dönümü nedeni kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Kıymaz; “Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98nci yılında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde milletimizin büyük fedakarlıklarla kazandığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Ülkemizin bugünkü modern bir devlete dönüşmesinin ilk adımı olan Cumhuriyetimizin kuruluşu Türk Milleti’nin kendi vatanı üzerinde hür ve bağımsız yaşama iradesinin vücut bulduğu bir eserdir. Cumhuriyetimizin kuruluşu, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için atılan en büyük adımdır. Milletimizin kenetlenerek aynı duygu ve hedeflerle bir araya gelmesi tüm dünyanın ilham aldığı büyük bir başarıdır. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen milletimizin bütünlüğü, birlik ve beraberliği ülkemizi refah içinde yaşanan bir Türkiye Cumhuriyeti haline getirmiştir. Bugün de aynı duygu ve düşüncelerle milletimiz, birlik beraberlik içinde, sahip olduğumuz değerlere bağlı olarak egemenliğimizi korumaya devam etmekte ve ülkemizin daha da gelişmesi için tüm gücüyle çalışmaktadır.

Biz de S.S. Polatlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olarak esnaflarımızla birlikte ülkemizin gelişmesine ve daha iyi bir gelecek inşa etmek için çalışmaya devam ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemize, milletimize hizmeti geçenleri rahmet ve minnetle anıyor; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. Yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbî duygularımla kutluyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.