DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
MAHALLELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI 15 KASIM’DA

MAHALLELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI 15 KASIM’DA

ABONE OL
1 Kasım 2021 16:16
MAHALLELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI 15 KASIM’DA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Işık, dernek tarafından hazırlanan “Sağlıklı Gençlik için Benim Mahallem” projesi kapsamında Kasım 2021 ile Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacak Polatlı mahalleler arası voleybol turnuvası çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Turnuvaya verilen desteklerden bahseden Işık, “Projemizde iki haftayı geride bıraktık. İlçe Spor Müdürlüğümüz ve Milli eğitim Müdürlüğümüz ile merkezdeki muhtarlarımızla birlikte çalışmalarımız sürüyor. Bu arada sponsor firmamız Ulvi Sakarya Sigorta afişlerimizin baskısı, bilbordlarımızın baskı ücreti ve spor malzemeleri temini için gerekli desteği veriyor. Basınımız, gerek yazılı basın gazetelerde gerekse bilbordlar ve elektronik bilbordlar için yayınlama konusunda büyük destek oluyor. Bu çalışmanın en önemli kısmı bu projeyi gençlerimize duyurmak ve onları yararlı uğraşlarla topluma faydalı birey olarak yetiştirmek. Kaymakamlığımız bu projeye büyük destek veriyor. Sahamız tahsis edildi. İlçe gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tesis, kupa ve turnuva düzeni konusunu hallediyor. Milli Eğitim Müdürlüğü Beden Eğitimi öğretmenlerimizin yardımı ile destek veriyor. Belediyemiz halkın bilgilendirilmesi, anons, bilbord desteği ve maçlarda vatandaşlarımızın kapalı salona gidişi için servis hizmeti konusunda büyük destek veriyor.” dedi.

Gençleri spora teşvik etmeyi amaçladıklarını ifade eden Işık, “Biz bu turnuvada sahada profesyonel voleybol oynayan gençler istemiyoruz. Mahallelerde 14-25 yaş arasındaki spor yapmaya istekli hayatında hiç voleybol oynamamış yada çok az oynamış gençlerimizle bir takım oluşturarak amatör ruhla sahaya çıkmalarını istiyoruz. Onlara Polatlı Belediye Spor Takımı Lisansı çıkaracağız. Mahalle mensuplarını da bu maçları izlemeye bekliyoruz. Amacımız karşı takımı yenmek yada rekabet ortamı yaratmak değil. Gençlerimizi spora teşvik ve mahallelerimizi de birlik, beraberlik birlikte bir organizasyona katılma ruhu oluşturmak.” dedi.

15 Kasım’da turnuvanın başlayacağını belirten Işık, “Şampiyonluk kupası en çok gence lisans çıkarak ve maçları izlemeye gelen seyirci getiren mahallelerin olacak. İkincilik kupası bu performansın ikincisi olan mahalleye, üçüncülük en centilmen mahalleye, dördüncülük kupası da turnuvada puan olarak birinci olan takıma verilecek. Çalışmalarımız sürüyor. Muhtarlarımız tanıtım afişlerini astı. Takımlar kuruluyor. Lisanslar hazırlanıyor. İnşallah 15 Kasım’da turnuvamız başlayacak.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.