DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AVCI: “CUMHURİYET HALK PARTİSİ HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDADIR”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • AVCI: “CUMHURİYET HALK PARTİSİ HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDADIR”

AVCI: “CUMHURİYET HALK PARTİSİ HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDADIR”

ABONE OL
5 Kasım 2021 13:38
AVCI: “CUMHURİYET HALK PARTİSİ HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDADIR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Başkanı Bilal Haşim Avcı, partisine yönelik eleştirilere cevap verdi.

Avcı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bir zat çıkıp Cumhuriyet Halk Partisi’nin ülke ve millet adına bir çivi çakmadığını söylüyor, ülkeyi kimin yönettiğinden haberdar olmayanlara buradan hatırlatmak isterim ki ülkemizi sizinde İçinde bulunduğunuz AKP ve Cumhur İttifakı yönetiyor. Tarihe bir bakarsanız Cumhuriyet Halk Partisi’nin yaptığı, üretim yapan fabrikaları sizin İttifakınız 3-5 yandaşa sattı, İktidara bunları sorma cesaretiniz oldu mu? Olması da mümkün değildir, kimin değirmenine su taşıyorsunuz. Bu ülkeye siz bir çivi çaktınız mı? El İnsaf Habur’da, çadır mahkemeleri kurulurken, sordunuz mu? Kandil’e, İmralı’ ya heyet gönderdikleri zaman neredeydiniz?  PKK’nın geçişine izin verenlere neden ses çıkaramadınız? Oslo görüşmelerine bir tek cümle ettiniz mi?”

CUMHURİYET HALK PARTİSİ HER TÜRLÜ TERÖRÜN KARŞISINDADIR

“Şimdi kalkmışsın Atatürk’ün partisi Cumhuriyet Halk Partisi’ne dil uzatıyorsunuz, zam yağmuru altında ezilen vatandaşlarımıza, zorluklarla mücadele eden esnaflarımıza, tarlasını ekmekte zorlanan çiftçilerimize, asgari ücretle geçinmekte zorlanan çalışanlarımıza, asgari ücretin altında maaş alan emeklilerimize, bu konularda neden sessiz kaldınız? İç savaş çığırtkanlığı yapanlar fikri neyse zikri de odur, umarım öyle düşünmüyorsunuzdur. Cumhuriyet Halk Partisi her türlü terörün karşısındadır. Fetö terör örgütü ve yakınları sizin ittifakınızda milletvekili olurken, elçi atanırken neredeydiniz?”

ENERJİSİ BİTMİŞ BİR SİYASİ İKTİDAR VAR

“AKP Genel Başkan Yardımcısı her evde 3 telefon ve araç var demişti aradan bir hafta geçti, oda kriz olduğunu vurguladı, emekliler ve asgari ücretliler geçinemediğini itiraf etmiştir. İnsani yaşam seviyesine getireceklerini söylemiştiniz, buna da günaydın demek lazım 20 yılın sonunda mı gördünüz,  AKP Afyon Milletvekili vatandaşa elinizi vicdanınıza koyun akaryakıtta artış yok diyor, bunların ne içtiğini çok merak ediyorum, tohum desteği ve kuraklık destekleri hala verilmedi, köprü otoyol ve havaalanlarından sonra teleferik yolcu garantisi projesi de hayata geçiyor, bizde diyoruz ki garantili öğrenci yurtları yapın, enerjisi bitmiş bir siyasi iktidar var.”

BUNLARA SES ÇIKARAMAYANLAR CHP’YE TEK SÖZ SÖYLEYEMEZ

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın Cuma gününe denk gelmesi Cuma hutbesinde ülkemize bağımsızlığı kazandıran Atatürk ve silah arkadaşlarını anmayan Diyanet işleri başkanını kınadınız mı? Son zamlarlardan ekonomi buhranı yaşayan vatandaşlarımızın yanında oldunuz mu? Oysa Cumhuriyet Halk Partili belediyelerimiz zor durumdaki vatandaşlarımızın yanında yer almaktadır. Bunlara ses çıkaramayanlar, Cumhuriyet Halk Partisi’ne söyleyecekleri tek söz bile olamaz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.