DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ENGELSİZ BİR GELECEK İÇİN E-KPSS KURSLARI

ENGELSİZ BİR GELECEK İÇİN E-KPSS KURSLARI

ABONE OL
5 Kasım 2021 13:24
ENGELSİZ BİR GELECEK İÇİN E-KPSS KURSLARI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi düzenlediği ücretsiz Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (E-KPSS) Kursları ile engelli bireylere sınavlarında yardımcı olmaya ve onları geleceğe hazırlamaya devam ediyor.

Haftanın beş günü Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi içerisinde bulunan özel dersliklerde verilen alan dersleri ile engelli gençler sınava hazırlanıyor. Polatlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje kapsamında alanında uzman öğretmenler tarafından birbirinden farklı branşlarda engelli bireylere KPSS müfredatı doğrultusunda ders veriliyor.

Engelsiz bir yaşam parolasıyla gerçekleştirdiği sosyal farkındalık ve eğitim projeleri ile hizmete açıldığı günden bu yana engelli bireyler için bir yuva haline gelen Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi; ücretsiz olarak verdiği kurslar ile onların geleceğe adım atmalarına, kamu personeli olmalarına vesile oluyor. Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın düzenleneceği tarihe kadar devam edecek olan kurslardan yararlanmak isteyen vatandaşlar Polatlı Belediyesi Cemil Meriç Engelsiz Hayat Merkezi’nde başvuruda bulunabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.