DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
SAKARYA : BÜYÜK ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK FİKİRLERİ İLE İLELEBET ARAMIZDA OLACAKTIR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • SAKARYA : BÜYÜK ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK FİKİRLERİ İLE İLELEBET ARAMIZDA OLACAKTIR

SAKARYA : BÜYÜK ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK FİKİRLERİ İLE İLELEBET ARAMIZDA OLACAKTIR

ABONE OL
10 Kasım 2021 12:56
SAKARYA : BÜYÜK ÖNDERİMİZ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK FİKİRLERİ İLE İLELEBET ARAMIZDA OLACAKTIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin  83. yılında yayınladığı anma mesajında  Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  fikirleri ile ilelebet aramızda olacağını söyledi. 

Başkan Sakarya , 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “ Türkiye Cumhuriyeti’ni, bağımsızlık ve milli egemenlik bilinciyle kuran Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk, tüm ülkelere ve milletlere örnek olan büyük bir asker ve devlet adamıdır” dedi.  ” Türkiye ve Türk milleti, “Avrupa’nın Hasta Adamı” olmaktan kurtulmuştur. Şekeri, çimentoyu, fayansı, pencere camını ve buna benzer birçok ürünü dışarıdan almak zorunda kalan Türk milleti o günlerden bugünlere  Atatürk ilkelerinin aydınlatıcı gücü ile gelmiştir.” dedi.  

“Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinden sonra geride pek çok eser, kahramanlık ve milletimize, çağdaş fikirleriyle inşa ettiği aydınlık bir ülke bırakmıştır” diyen Yönetim Kurulu Başkanı Sakarya ;  ” Bize en büyük mirası olan Cumhuriyetimize sahip çıkarak, Büyük Önder’imizin aziz hatırası önünde bir kez daha saygıyla eğiliyorum. Vefatının 83’üncü yılında Büyük Komutan ve Devlet Adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.”ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.