DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ALİ TAŞÇI, EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

ALİ TAŞÇI, EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY

ABONE OL
22 Kasım 2021 14:24
ALİ TAŞÇI, EMLAKÇILAR ODASI BAŞKANLIĞINA ADAY
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Emlak sektörünün tecrübeli ve tanınmış isimlerinden Ali Taşçı, Polatlı Emlakçılar Odası seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

2022 yılında yapılacak Oda seçimleri için başkan adayları belli olmaya başladı. Bu kapsamda ilçemizde Emlak sektörünün tecrübeli ve tanınmış isimlerinden Ali Taşçı, bugün düzenlediği basın toplantısı ile Polatlı Emlakçılar Odası Başkan adaylığını açıkladı.

“MESLEKTAŞLARIMIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM”

Taşçı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“1967 Polatlı doğumluyum. Emlak sektöründe 27 yıllık deneyime sahibim. Aynı zamanda odamızın kurulmasında aktif olarak görev almış bir insanım. Önümüzdeki seçim döneminde odamızı daha uzun hedeflere taşımak, üyelerimize daha iyi hizmet sağlamak amacıyla arkadaşlarımla birlikte yola çıktım. Tecrübeli, genç ve dinamik bir ekip oluşturdum.  

Aday olmam hususunda birçok meslektaşımın teveccühü beni daha kararlı bir şekilde aday olmaya yöneltti. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğim.

Kazanmam halinde 27 yıllık tecrübemle, emlak sektörünü daha prestijli ve uygulanabilir hale getirmeye gayret edeceğim. Bugüne kadar Emlakçılar Odası adına emek harcayan Başkan arkadaşlarımın verdikleri hizmetleri devam ettirerek, üzerine yenilikler katarak ve problemlere karşı etkili çözümler üreterek yeni dönem Emlakçılar Odası Başkanlığına Adayım. Meslektaşlarımın desteğini bekliyor, herkese saygı ve sevgimi iletiyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.