DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İYİ PARTİLİ GENÇLERDEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

İYİ PARTİLİ GENÇLERDEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

ABONE OL
25 Kasım 2021 18:49
İYİ PARTİLİ GENÇLERDEN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu, 2016 yılında Şehit olan Cüneyt Sertel’in annesi ve ağabeyini ziyaret etti. Alpoğlu ziyarette şehit annesine Türk Bayrağı, Kuran-ı Kerim ve İstiklal Marşının yazılı olduğu bir hediye verdi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan İYİ Parti Polatlı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Hilmi Alpoğlu, “Ben bir asker çocuğuyum Vatan ve Bayrak aşkı ile büyüdüm. Hayatımın en güzel çocukluk günlerini babamın yolunu gözleyerek geçti. Bu kutlu toprakların evladı olan Şehit Cüneyt Sertel’in 2016 yılında şehadet şerbetini içmesi bizlere önce hüzün, sonra gurur kaynağıdır. Bu hain patlamayı gerçekleştirenleri Allah Kahhar adıyla cezalandırsın, Bugün İYİ Parti Polatlı Gençlik Kolları olarak Şehit Cüneyt Sertel’in değerli validesi ve ağabeyine bizlerin de birer evladı olduğumuzu hatırlatmak için ziyaret ettik. Annemizin elini öpüp hayır dualarını aldık. Annemize Şanlı Bayrağımız, Mübarek Kuranı Kerimimizi ve İstiklal Marşımız yazılı olan Manevi değerleri bulunan hediyemizi Şehidimizin annesine hediye ettik. Her daim hazır bir şekilde çocuğu olduğumuzu dile getirdik. Allah başta Sertel ailesine ve sonra bizlere sabır versin. Tüm Şehitlerimizin  Ruhu Şad, Mekanı Cennet Olsun.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.