DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DEVA PARTİSİNDEN FARKINDALIK SEMİNERİ

DEVA PARTİSİNDEN FARKINDALIK SEMİNERİ

ABONE OL
26 Kasım 2021 10:12
DEVA PARTİSİNDEN FARKINDALIK SEMİNERİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında farkındalık semineri düzenledi. Seminerde Yönetim Kurulu Üyeleri Büşra Evren ve Eşref Öztürk   konuşma yaptı.

Konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kadın TDK ya göre erişken insan demektir ancak kadını bir kelimeye bir cümleye sığdırmak mümkün değildir. Kadın; hayattır, sevgidir, neşedir, duygudur gönüldür, şefkattir, candır…  Bizler her ne kadar kadını anlatırken bir kelimeye sığdırmasak da günümüzde maalesef kadına karşı şiddet her geçen gün artmaktadır. Bu acı gerçekle hepimizin yüzleşmesi gerekirken bu konuda ki önlemlerin eksik ve yetersiz kaldığını hep birlikte görmekteyiz. Bu konu ile mücadelede hepimizin üzerine ağır sorumluluklar düşmektedir. Kanunlarla her ne kadar bazı düzenlemeler yapılsa da bunun caydırıcılığı tam olarak sağlanamamaktadır ve kadınlarımıza sahip oldukları hakları her platformda anlatmamız gerekmektedir. İnsana ruh üflendiğinde bir kadının karnında, ağladığında bir kadının kucağında, sevildiğinde ise bir kadının kalbinde olduğunu unutmaması ve bunu bilerek herkesin hayatına devam etmesi gerekmektedir. Bu vesile ile bizle Deva partisi olarak bugün kadınların haklarını ve hukuki boyutlarını dilimizin döndüğünce katılımcılara anlattık. Bir daha dile getiriyoruz ki bütün toplumca kadına karşı şiddete karşıyız hep beraber bu mücadeleye daha güçlü ve kararlı bir şekilde devam etmeliyiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.