DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“MANSUR BAŞKAN TOHUM DAĞITMASA EKİM YAPAMAYACAKTIK”

“MANSUR BAŞKAN TOHUM DAĞITMASA EKİM YAPAMAYACAKTIK”

ABONE OL
26 Kasım 2021 10:26
“MANSUR BAŞKAN TOHUM DAĞITMASA EKİM YAPAMAYACAKTIK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen Genel Kurulda Saadet Partisi Polatlı İlçe Başkanı seçilen Nasuh Reşat Ayar’ı ziyaret etti. Saadet Partisi İlçe Başkanlığı’nda iki siyasi parti temsilcisinden ittifakın devam etmesi yönünde görüş birliği mesajı verilerek, ortak amacın ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan kurtulması olduğu vurgulandı. Ziyarette çiftçinin içinde bulunduğu duruma da değinen başkanlar, “Mansur Başkan tohum dağıtmasaydı biz de dahil birçok çiftçi ekim yapamayacaktı” dedi.

DURUKAN: EKONOMİ RESMEN DUVARA TOSLADI

Kongrenin hayırlı olması temennisinde bulunan İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, ülke gündemini de değerlendirdi. Durukan, “Kongrelerinin hayırlı olmasını diliyoruz. Başarılar diliyoruz. Daha önceki seçimde ittifak yapmıştık ve başkanımızla çok uyumlu çalışmalar yürütmüştük. Çok verimli çalışmalarımız olmuştu. İnşallah ittifak devam eder diyoruz. İttifak yapmanın amacı zaten halkımızın refahı ve mutluluğudur. Gittiğimiz yolun doğru olduğuna inanıyorum. Üretim ekonomisi, demokrasi, adalet. Bunlar çok önemli kavramlar. Bu kavramlara önem verilerek ülkenin düze çıkacağına inanıyoruz. Bir an önce tek adam rejiminden, anti demokratik uygulamalardan vazgeçmezsek ekonomimizin de düzlüğe çıkacağını zannetmiyorum. Bugün iç piyasa da dış piyasa da Türkiye’de yatırımdan çekildi. Türkiye’de üretim yok. Ekonomi resmen duvara tosladı. Doların yükselişinden ziyade Türk lirası neden değer kaybediyor buna odaklanmalıyız. Dolar başka ülkelerde yükseliyor sanmayın, bizde yükseliyor. Çünkü Türk lirasının alım gücü düşüyor. Bugün çiftçi 5 liraya tohum, 9 liraya tohum aldı, 8,5 buçuk liraya mazot aldı, ekim yapamadı. Son köy gezilerimizin birinde Güreş köyünde köylü ağladı. Mansur başkan bize tohum dağıtmasaydı köyün yüzde 80’i tarlasını ekemiyordu.” dedi.

AYAR: NE KADAR YIKIM YAPARLARSA YAPSINLAR BUNUN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi Polatlı İlçe Başkanı Nasuh Reşat Ayar, “Genel Merkezlerimiz bu süreçte ne karar verirse o doğrultuda yine bir ittifak yaparız inşallah. Türkiye’de ekonomi duvara toslamış durumda acilen üretim ekonomisine dönülmesi lazım. Kanal İstanbul gibi uçuk kaçık projelerle, paraları betona yola gömmekle olmaz. Şu anda üretici bitti. Üretim olmayınca her şeyi dışardan alıyoruz. Şu anda freni patlamış kamyon gibi gidiyor bakalım. Fakat hal böyle olsa da ümitsizliğe kapılmamak lazım. Saadet Partisi veya Millet İttifakı iktidarında 19 ayda ekonomiyi düze çıkartacağız. Ne kadar yıkım yaparlarsa yapsınlar, biz bunun önüne geçeceğiz. Mansur Başkan 1 ton tohumu vermemiş olsaydı ben ekmeyecektim.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.