DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞUYOR
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞUYOR

POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞUYOR

ABONE OL
30 Kasım 2021 09:48
POLATLILI GENÇLER ÖFKE KONTROLÜ VE ŞİDDETLE MÜCADELE SEMİNERİ’NDE BULUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediye Meclisi’nde oy birliği ile uygulamaya konulan Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında kadınlara ve gençlere yönelik çalışmalarını sürdüren Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu tarafından 30 Kasım Salı Günü saat 14.00’da ‘Gençlere Yönelik Öfke Kontrolü ve Şiddetle Mücadele’ semineri gerçekleştirilecek. Türkiye Belediyeler Birliği, Polatlı Belediyesi Kadın Dayanışma Derneği ve Polatlı Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nin (PADMER) katkılarıyla Hacı Bayram Veli Üniversitesi Polatlı Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan seminerde Polatlılı gençlere öfke kontrolü ve şiddetle mücadele hakkında bilgilendirmeler yapılacak.

Anlamlı seminerde konuşmacı olarak Türkiye Belediyeler Birliği’nde Uzman Dramaturg Vildan Durdağ, Avukat Yasemin Tekeli ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yetkililer yer alacak. Yerel Eşitlik Eylem Planı kapsamında Polatlı’da kadınlara ve gençlere yönelik sosyal farkındalık projelerine, eğitimlere ve seminerlere devam eden Polatlı Belediye Meclisi Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu; ‘Gençlere Yönelik Öfke Kontrolü ve Şiddetle Mücadele’ semineri ile ‘Kadın Dostu Şehir’ parolasıyla yürüttüğü başarılı çalışmalara bir yenisini daha ekleyecek. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.