DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
“ENGELLİLİK BÜTÜN KESİMLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR SOSYAL MESELEDİR”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • “ENGELLİLİK BÜTÜN KESİMLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR SOSYAL MESELEDİR”

“ENGELLİLİK BÜTÜN KESİMLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR SOSYAL MESELEDİR”

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:16
“ENGELLİLİK BÜTÜN KESİMLERİ YAKINDAN İLGİLENDİREN BİR SOSYAL MESELEDİR”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı. Durukan, toplumun bu konuda bilinçli ve hassas davranması gerektiğinin altını çizerek “Engellilik, yalnızca engelli fertleri ve onların ailelerini değil toplumun bütün kesimlerini yakından ilgilendiren bir sosyal meseledir” dedi.

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajında şu ifadelere yer verdi; “Engelli insanların varlığı bizlerin hayatında sadece böyle günlerde hatırlanacak bir durum değil, sosyal yaşamımızın bir gerçeğidir. engelli olmanın bir tercih olmadığı her sağlıklı insanın aynı zamanda bir engelli adayı olabileceği gerçeğinden hareketle, engelli insanlarla ilgili olarak empati geliştirmesi ve bu bağlamda farkındalık oluşturulması için hepimize sorunu düşmektedir. bu nedenle engelli insanların karşılaştıkları fiziki ve sosyal zorlukları giderek, koşulları daha elverişli hale getirmenin yanında onlara yardımcı olma anlayışından farklı olarak onlarla hayatı paylaşmak anlayışının yerleştiği bir bakış açısı tesis etmek önem arz etmektedir. Engellilik, yalnızca engelli fertleri ve onların ailelerini değil toplumun bütün kesimlerini yakından ilgilendiren bir sosyal meseledir. Farklılıklarımıza rağmen özgürce yaşamak hepimizin hakkı. Engelli vatandaşların hayatlarını yaşanabilir kılmak hepimizin görevi olmalıdır. Ulaşımdan eğitime, çalışma hayatından sağlık hizmetlerine varıncaya kadar her alanda engellilerimize insanca bir hayat sunmak insani ve hukuki mükellefiyettir. Bu duygu ve düşüncelerle engelli kardeşlerimiz ve onları Hayatlarının hiçbir anında yalnız bırakmayan kıymetli ailelerinin 3 Aralık dünya engeller gününü kutluyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.