DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İL BAŞKANLARINDAN MANSUR YAVAŞ’A DESTEK ZİYARETİ

İL BAŞKANLARINDAN MANSUR YAVAŞ’A DESTEK ZİYARETİ

ABONE OL
3 Aralık 2021 17:00
İL BAŞKANLARINDAN MANSUR YAVAŞ’A DESTEK ZİYARETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Millet İttifakı Ankara il başkanları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hedefinde olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a destek ziyaretinde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle yaşadıklarının ardından Millet İttifakı il başkanları dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Yavaş’ın yanında olduklarını ve desteklerini iletmek isteyen CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Saadet Partisi Ankara İl Başkanı Fatih Beyazıt, Demokrat Parti Ankara İl Başkanı Erkin Delikanlı’yı Başkan Yavaş makamında ağırladı. İl başkanları ve Mansur Yavaş daha sonra birlikte poz verdi.

NE OLMUŞTU?

Ankara’da gerçekleştirilen Alpaslan Türkeş’i anma töreninde yaşanan gerginlikle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ‘Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Beyin elinin altında geliştiği kanaati hakim. Bundan sonra Mansur Yavaş dikkat etsin. Arkasında bir ülkücü nefes var.’ diye konuşmuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.