DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
OVACIK: “DEMOKRASİLERDE TEHDİT DİLİ KABUL EDİLEMEZ, MANSUR BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • OVACIK: “DEMOKRASİLERDE TEHDİT DİLİ KABUL EDİLEMEZ, MANSUR BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

OVACIK: “DEMOKRASİLERDE TEHDİT DİLİ KABUL EDİLEMEZ, MANSUR BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:57
OVACIK: “DEMOKRASİLERDE TEHDİT DİLİ KABUL EDİLEMEZ, MANSUR BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı Belediye Meclisi ve CHP Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi  Selami Ovacık, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik sözlerine karşı, ‘’ Polatlı’da 30 yıldır ihmal edilen altyapı sorunlarını çözüme kavuşturmak içinPolatlı’dan yana iradesini ve gayretini ortaya koyan Mnsur Başkınımızın yanındayız. Demokrasilerde tehdit dili asla kabul edilemez.  6 milyon Ankaralı’nın huzur ve mutluluğu için çalışan  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız, Sayın Mansur Yavaş’ın hedef gösterilmesi kabul edilemez. Mansur Başkan’ın yanındayız, Mansur Başkan yalnız değildir. ‘’ sözleriyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a desteğini ifade etti.

Ovacık, ‘’ Saygı ve Sevgi Diliyle Konuşan Mansur Yavaş’ı Polatlı Sevdi, Ankara Sevdi ‘’

Ovacık, ‘’ Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini göreve geldiği ilk günden bu yana ortaya koyan Mansur Başkanımız Pandemi süresince 6 milyon Ankaralı’ya ayırım yapmadan desteğini ortaya koymuştur.  ‘’ Kara Kış Destek ‘’, ‘’ Çiftçiye Destek ‘’, ‘’ Öğrenciye Destek ‘’, ‘’ Kadın Girişimcilere Destek ‘’  gibi her kesime desteğini ortaya koyarak, insanı merkeze koyan bir belediyecilik anlayışıyla  takdir kazanan Mansur Başkanımız, polemikten uzak durarak hizmetlerine devam ediyor. Polatlı’dan yana gayreti ve emeği de Polatlı’nın kalbindedir.  ‘’ Doğru duvar asla yıkılmaz ‘’ sözünü hatırlatmak isterim. ‘’ sözleriyle desteğini dile getiren Ovacık, ‘’ Doğruluktan, şeffaflıktan, hesap verilebilirlikten ve sosyal demokrasi ilkelerinden ödün vermeyen Mansur Başkanımıza desteğimizi bir kez daha dile getiriyoruz. ‘’dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.