DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLAMADAN BİTTİ

VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLAMADAN BİTTİ

ABONE OL
3 Aralık 2021 16:54
VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLAMADAN BİTTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Işık, üç aydır yapılan çalışmalarla 15 Kasım 2021 tarihinde uygulamaya geçirmeyi hedefledikleri Benim Mahallem, Sağlıklı Gençlik İçin mahalleler arası voleybol turnuvasının 13 merkez mahalleden sadece üçünde 6 kişilik voleybol takımı kurulması ve istenen takım sayısına ulaşılamadığından dolayı iptal edildiğini açıkladı.

Işık, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi; “Derneğimiz 2006 yılında özellikle sokak çocukları, çocukların sorunları ve çözümü, parçalanmış ailelerin ve gençlerimizin yararlı uğraşlarla topluma yararlı bireyler haline getirilmesi ve madde bağımlılığıyla mücadele hedefli kurulan bir dernektir. Dernek yönetimimizin Ağustos 2021’de aldığı kararla başlattığımız Benim Mahallem Sağlıklı Gençlik İçin Mahalleler Arası Voleybol Turnuvası yeterli takım başvurusu olmadığı için gerçekleştirilemedi.”

“Projenin ön hazırlık çalışmalarında İlçe Kaymakamımız Eylül ve Ekim aylarında ilgili tüm birimleri ile bu projenin gerçekleşmesi için bütün desteği verdi. Yeni Spor Salonu, iki aylık tahsisi yapıldı. Turnuva kupa, organizasyon, hakem ve fikstür çalışmaları 13 mahalleye göre yapıldı. Polatlı Belediye Başkanlığı turnuva için servis hizmeti ve öncesinde de belediye anonsu ile duyurulmasını sağladı. Dernek yönetimi olarak mülki ve yerel tüm birimlere ziyaretler yaptık. Afişlerimizi ve proje dosyalarını verdik. Davet ettik. Muhtarlarımızla toplantılar düzenledik. Makamlarında onları tek tek ziyaret ettik. Afiş ve dosyalarını verdik. Ayrıca nasıl takım kuracaklarını anlattık. Mahallelerdeki liselerimize ziyaretler yaptık. Beden eğitimi öğretmenleri ile fikir alışverişi yapıp destek istedik. Basınımız bize büyük destek verdi. Elektronik billboardlar, şehir içindeki sabit billboardlar, tüm yazılı basın gazeteler iki ay boyunca bu projeyi tanıttı. Projenin yaklaşık on beş bin liralık sponsor desteğini, afiş basımı, billboard baskısı, dosya hazırlığı işlerini Ulvi Sakarya Sigorta Şirketi üstlendi. Sadece iki bin liralık kısmını kullandık. Sonuç olarak Şentepe, Mehmet Akif ve Gazi Mahallelerinden ü. Takım kuruldu. Projemizde mahallelerin çoğunluğunun yer aldığı, halkımızın da seyirci olduğu özellikle gençlerimize dönük bir hedef olduğu için projeyi iptal ettik.”

“Dernek yönetimi olarak üç ay boyunca bize destek veren Polatlı Kaymakamlığına, İlçe Spor Hizmetleri, Gençlik Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğüne, Polatlı Belediye Başkanlığına ve destek veren muhtarlarımıza ayrıca elimiz, ayağımız her zaman yanımızda olan yazılı basın mensuplarımıza, AYME ve Duatepe Ajanslarına, özellikle bu projenin olmazsa olmazı sponsor desteği sağlayan Ulvi Sakarya Sigorta Şirketine teşekkür ediyoruz. Projeyi gerçekleştirecek her şey vardı. Zaman, tesis, yasal dayanak, personel ve sponsor desteği, basın desteği. Ama istediğimiz birlik beraberlik, gönüllü destek ve duyarlılık seviyesini sağlayamadık.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.