DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
İL BAŞKANI GÜVEN’DEN POLATLI ZİYARETİ

İL BAŞKANI GÜVEN’DEN POLATLI ZİYARETİ

ABONE OL
4 Aralık 2021 15:47
İL BAŞKANI GÜVEN’DEN POLATLI ZİYARETİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

3 Aralık Dünya Engelliler gününde Farkındalık oluşturmak maksadı ile Deva Partisi ANKARA il başkanı Ali Güven ve il yönetimi ile baba ocağında bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlk ziyaretini Polatlı Seda Oğuzlar Fizik tedavi ve Rehabilitasyon merkezine yaptı.  Merkez müdürü Ali ıhsan Oğuzlar Deva partisi yöneticilerine çalışmalarını anlatıp merkezi gezdirdi. Fizyoterapist Seda Oğuzlar engelli sınıfında öğrenci ile ilgili gelişmeleri anlatıp Engelli bireyin ne kadar çabuk teşhis koyulup eğitimlerine erken yaşta bebeklikte başlanırsa tedaviye o kadar çok çabuk cevap verip ilerlemenin daha hızlı olduğunu anlattı.

Deva Partisi Ankara il Başkanı Ali Güven

En büyük engel sevgisizliktir bizim burada gerçekleştirdiğimiz kutlama değil farkındalıktır .

Türkiye de engelli bireylerin çok olduğu fakat bu bireylerin ailelerinin haklarını bilemediklerini bu konuda eğitim verilmesini anlatılmasını bu kardeşlerimizin de sosyal hayatta başarılı olabilmeleri için eğitim saatlerinin artmasını, engelli bir evladı olan annenin evde yedi yirmi dört evladı ile ilgilendiğini bu annelerin emeklilik haklarının olması ve erken emekli olmaları hakkında konuştu.

Daha sonra Basri mahallemizde bulunan

Basri ilköğretim okulunda Etimesgut Deva partisi yönetiminde bulunan Bünyamin Karakuş un Kızı Tuana Karakuş adına yapılmış olan

Kütüphane nin açılışına katıldı.

Küçük Tuana da bir engelliydi .

Annesi Sanem hanım ve Bünyamin bey kızlarını hayatta tutabilmek için çok çabaladılar fakat bazen ne kadar çok ugrassanizda olmuyor  .

Onlarda kızlarının adının yaşaması için ilim ve irfan yuvası bir okula kütüphane açarak hiç olmasa acılarının biraz olsa da hafiflediğini ve kızlarının adının bu okulda yaşayacak olmasından gururlu olduklarını dile getirdiler .

Başkan Ali Güven, Eğitim; iyi niyetleri iyi sonuçlara çevirir  . Ülkemizin müreffeh yarınları için mücadele verecek kardeşlerimize, kıymetli  öğrencilerimize memleketimiz için verimli olmasını ve okulumuza hayırlı  olması dileğiyle kütüphanenin açılışını yaptı.

En son olarak Atatürk caddesinde yeni açılan Sokak Pilavcı sı adındaki iş yerinin açılışına katılarak, Katılımcılara kendi elleri ile tavuklu pilav ikram edip mekan sahibi genç girişimcilere hayırlı işler dileğinde bulundu .

 Ayrılmadan önce bugün baba ocağında geçirdiği günden çok memnun kaldığını Polatlı DEVA PARTiSi yönetimi ile  Polatlı ya her konuda Deva olmak için çalıştıklarını Hem Polatlı ya hem de Ankara ya ve bütün Türkiye ye Deva olacak kadroların hazır olduğunu hiç durmadan yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini beyan etti .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.