DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖZTÜRK: SEVGİNİN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL YOKTUR

ÖZTÜRK: SEVGİNİN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL YOKTUR

ABONE OL
7 Aralık 2021 11:52
ÖZTÜRK: SEVGİNİN ÖNÜNDE HİÇBİR ENGEL YOKTUR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle anlamlı bir etkinliğe imza attı. Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk ve Yönetimi, ilçe binasında engelli vatandaşlar ile bir araya gelerek farkındalık yarattı. Öztürk, “En büyük engel sevgisizliktir, saygısızlıktır. Sevgi, saygı varsa engel yoktur. Unutmayalım her birimiz birer engelli adayıyız” dedi.

Engelli vatandaşların toplumsal yaşama motivasyonunu sağlamanın sosyal sorumluluk olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanı Muzaffer Öztürk, “En büyük engel sevgisizliktir, saygısızlıktır. Sevgi, saygı varsa engel yoktur. Unutmayalım her birimiz birer engelli adayıyız. Unutmayın ki siz engelsizler yüreklerimiz sizlerle coşuyor, başımızın üstünde yeriniz var. Sizler çok değerlisiniz. Sizlere minnettarız. Toplumumuzun önemli bir parçası olan engellilerimizin hayat standardını yükseltmek, onların önünde bulunan engelleri kaldırmak bizlerin vazifesidir.  Sevginin önünde hiçbir engel yoktur. Özellikle engelli vatandaşlarımızın olması gerekenden daha fazla sevgiye, saygıya ve hoş görüye ihtiyacı vardır. Bu hususta tüm vatandaşlarımızın duyarlı olmasını rica ediyorum. Aynı dünyada yaşadığımız engelli vatandaşlarımızın toplumsal yaşama motivasyonunu sağlamak, onları desteklemek, hak ettikleri saygı ve sevgiyi sunmak sosyal sorumluluktur.  Yeniden Refah Partisi Polatlı İlçe Başkanlığı olarak, engelli kardeşlerimizin ellerinden tutarak onlar için gerekli çalışmaları yapmaya devam edecek ve her zaman yanlarında olmayı sürdüreceğiz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, başta ilçemizde yaşayan engelli kardeşlerimiz olmak üzere tüm engelli vatandaşlarımızın bu özel günlerini kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.