DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET ODASI İLE BAŞKENT ÜNIVERSİTESI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ IMZALANDI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI TİCARET ODASI İLE BAŞKENT ÜNIVERSİTESI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ IMZALANDI

POLATLI TİCARET ODASI İLE BAŞKENT ÜNIVERSİTESI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ IMZALANDI

ABONE OL
13 Aralık 2021 17:01
POLATLI TİCARET ODASI İLE BAŞKENT ÜNIVERSİTESI ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ IMZALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başkent Üniversitesi Rektörlüğü ve  Polatlı Ticaret Odası arasında  mesleki ve teknik, genel, sosyal, kültürel ve kişisel gelişim ve eğitim amaçlı mesleki eğitim ve beceri geliştirme işbirliği  düzenlenmesine dair  protokol imzalandı. Gerçekleştirilen imza seremonisinde imzalar Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ile Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal tarafından atıldı.Protokolün imza aşamasında önce Polatlı Ticaret Odası organizasyonu Polatlı Tarihi Alanları Tanıtım Merkezi Genel Koordinatörü Kadim Koç rehberliğinde Polatlı tarihi alanları Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal , Rektör Yardımcısı Prof Dr. Abdülkadir Varoğlu ve ekibine tanıtıldı.

ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞBİRLİĞİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ

Protokolün amacı ile alakalı açıklamada bulunan Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: ” Hazırlanan protokolü amacı Başkent Üniversitesi Rektörlüğü ve Polatlı Ticaret Odası iş birliği ile Türk vatandaşlarına, yasal kalış imkânına sahip yabancılara ve geçici koruma altındaki yabancılara yönelik Mesleki ve Teknik, Genel, Sosyal, Kültürel ve Kişisel Gelişim ve Eğitim Amaçlı Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği’nin sağlanması. Tarafların işbirliği içerisinde bilgi ve birikimlerini paylaşarak üniversite- sanayi işbirliğine dayalı kültürün geliştirilmesi ve teknoloji transferi faaliyetleri konusunda karşılıklı faydaların çoğalmasıdır.” diye konuştu.

TİCARET ODASI İLE YAPTIĞIMIZ İŞBİRLİKLERİNİ ÖNEMSİYORUZ

İmzalanan protokolün ilçe için önemli bir adım olduğuna vurgu yapan ile Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal: ” Başkent Üniversitesi olarak Polatlı Ticaret Odası ile gerçekleştireceğimiz projeleri önemsiyoruz.  Türk vatandaşlarına, yasal kalış imkânına sahip yabancılara ve geçici koruma altındaki yabancılara yönelik Mesleki ve Teknik, Genel, Sosyal, Kültürel ve Kişisel Gelişim ve Eğitim Amaçlı Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği’nin sağlanmasına yönelik hazırlanan  protokol ışığında önemli çalışmalar gerçekleştirileceğinden eminiz.  Bundan sonraki süreçlerde de daha büyük projelerde bir arada olmayı ümit ediyoruz .” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.