DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN ‘ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 102. YIL DÖNÜMÜ’ KUTLAMA MESAJI
  • Meydan Haber
  • Gündem
  • POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN ‘ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 102. YIL DÖNÜMÜ’ KUTLAMA MESAJI

POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN ‘ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 102. YIL DÖNÜMÜ’ KUTLAMA MESAJI

ABONE OL
27 Aralık 2021 13:55
POLATLI BELEDİYE BAŞKANI MÜRSEL YILDIZKAYA’NIN ‘ATATÜRK’ÜN ANKARA’YA GELİŞİNİN 102. YIL DÖNÜMÜ’ KUTLAMA MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27 Aralık 1919 günü Ankaralılar; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü karşılamak üzere Dikmen sırtlarına koşarak, bağımsızlık uğruna büyük Türk Milleti’nin sarsılmaz iradesini ortaya koymuşlardır. Atatürk’ün Ankara’ya gelişi, Anadolu insanının bağımsızlık özleminin ve işgale direnme azminin vücut bulmuş halidir. Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün gelişinden sonra Ankara, Türk milletinin kurtuluş mücadelesinin kalbi, Türkiye Cumhuriyeti’nin siyasi, kültürel ve sosyal merkezi haline gelmiştir.

Ulu Önderin gelişiyle birlikte Ankara; Millî Mücadelenin merkezi ve tüm mazlum milletlerin özgürlük mücadelesini takip ettikleri yer halini almıştır. 27 Aralık 1919’da Türk milletinin Ankara’da haykırdığı “Ya istiklâl ya ölüm!” parolası, Türkiye coğrafyasının bütün olumsuzluklara ve yokluklara rağmen Türk Milleti tarafından bir kez daha fethedilmesini sağlamıştır. Ülkemizin birlik ve beraberlik içinde daha güzel yarınlara ulaşması ve bütünlüğümüze kastedenlere karşı konması için bizlere düşen, 27 Aralık 1919 günü Milli Mücadele için kıyama duran bu coğrafyadan fışkıran ruha sahip çıkmaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Milli Mücadele, Demokrasi ve Cumhuriyetin sembolü Ankara’nın yansıttığı bu ışığın toplumsal, ekonomik, sosyal, siyasal ve kültürel olarak da tüm ülkemizi aydınlatması dileklerimle, Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 102. Yıl dönümünü kutluyorum. Muzaffer Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını sonsuz rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları Şad Olsun. 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.