DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETİ

POLATLI BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETİ

ABONE OL
28 Aralık 2021 11:36
POLATLI BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Belediyesi Aile Danışma Merkezi (PADMER) Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile ailelerin, gençlerin ve çocukların sosyal ve psikolojik sorunlarına yönelik çözüm üretmek; geleceğe güvenle bakan, daha huzurlu ve daha mutlu bireylerin yaşadığı bir şehir için çalışmalarını sürdürüyor. PADMER kendisine başvuruda bulunan tüm vatandaşlara yönelik; genel sorunları tanıma, problemin çözüm yöntemleri, uygulama evresi takibi, düzenli seans gibi bireye özgü psikolojik çalışma yöntemleri ile Polatlı’da hizmet vermeye devam ediyor.

HAFTA İÇİ HER GÜN 08.00 – 17.00 SAATLERİ ARASINDA SEANSLAR DÜZENLENİYOR

Polatlı Belediyesi Psikolojik Danışmanı Hilal Nur Kabasakal tarafından hafta içi her gün 08.00 – 17.00 saatleri arasında düzenlenen seanslarla Polatlı’da toplumun her kesimine yönelik ücretsiz psikolojik danışmanlık hizmeti veriliyor. PADMER tarafından Polatlı Belediyesi’ne başvuruda bulunan tüm birey ve ailelere yönelik; genel sorunlar, eşler arasında yaşanan sorunlar, geniş ailelerde yaşanan sorunlar, boşanma süreci sorunları, parçalanmış ailelerde çocuğun yaşadığı sorunlar, çocuk-anne, çocuk-baba ilişkilerindeki sorunlar, çocuklarla ilgili davranış sorunları, ergenlik dönemi sorunları, sınav stresi sorunları, bağımlılıkların aile üzerindeki etkilerine yönelik sorunlar, kayıp ve yas sürecinde yaşanan sorunlar ve varoluşsal sorunlar hususunda seanslar düzenleniyor. Ön görüşme formunun doldurulmasının ardından sorun tespiti ile başlayan ücretsiz görüşmeler ve seanslar tamamen gizlilik şartlarına uygun olarak gerçekleştiriliyor. Ücretsiz danışmanlık hizmeti almak isteyen tüm vatandaşlar 0312 623 45 72 numarası üzerinden veya Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelerek Polatlı Belediyesi Aile Danışma Merkezi’ne başvuruda bulunabilirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.