DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKAN TAŞÇI’DAN KONGRE’YE DAVET

BAŞKAN TAŞÇI’DAN KONGRE’YE DAVET

ABONE OL
31 Aralık 2021 10:35
BAŞKAN TAŞÇI’DAN KONGRE’YE DAVET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Elektrik Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15 Ocak 2022 tarihinde Polatlı Konak Urfa Sofasında Güldeste Salonunda genel kurulunu gerçekleşeceğini ifade eden Polatlı Elektrik Elektronik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recai Taşçı esnafı ve Polatlı halkını genel kurula davet etti.

Konu ile ilgili basın açıklaması yapan Taşçı şu ifadelere yer verdi. “Odamızın Genel Kurulunun 15 Ocak 2022 günü Polatlı Konak’da Güldeste Salonda gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Tüm esanafımızı Polatlı halkımızı genel kurulumuza katılmaya davet ediyorum. Üyelerimizin gelerek oy kullanmalarını önemle bekliyorum. Yıllardır sürdürdüğümüz Oda başkanlığımızı değerli esanfımızın ve Polatlı halkımızın destekleri ile inşallah yeni heyecan ve enerjimizle Ocak ayında gerçekleşecek genel kurul sonrasında da devam ettirmeyi hedefliyoruz. İstikrar için güçlü temsilin devamı için, Adil ve şeffaf yönetimin devamlılığı, Sorunların kalıcı çözümlere ulaşması, Odamızı hep birlikte yönetmenin verdiği güç ile Dünde olduğu gibi bugünde esnafımızın hizmetinde olmaya hazırız ” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.