DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
DURUKAN: 2022 YILINDA DA AYNI ANLAYIŞLA ÇALIŞACAĞIZ

DURUKAN: 2022 YILINDA DA AYNI ANLAYIŞLA ÇALIŞACAĞIZ

ABONE OL
31 Aralık 2021 10:23
DURUKAN: 2022 YILINDA DA AYNI ANLAYIŞLA ÇALIŞACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan yeni yıl münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı. Durukan, “2022 yılında yüce Allah’tan ekonomik ferahlık, huzur, güven, saadetler getirmesini niyaz ediyoruz. İnanıyoruz ki kötülükler son bulacak, etrafımızı iyilikler saracak. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Polatlılı hemşerilerimize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl dilerim.” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ YENİ YILDA ARTARAK SÜRECEK

2021 yılında yapılan çalışmaların 2022 yılında artırılarak yapılmaya devam edileceğini söyleyen İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, “2021 yılı tüm dünya için zor bir yıl olduğu, Covid-19 salgını tüm dünyayı etkilediği gibi ülkemizi, şehrimizi ve ilçemizi de etkiledi ama İYİ Parti olarak hedeflerimize ulaşmamızı engelleyemedi. Polatlı için hem partimiz nezdinde hem de Büyükşehir nezdinde birçok çalışmanın içerisinde olduk, birçok hizmeti ve sosyal yardımı Polatlı ile buluşturduk. 2021 yılında Polatlı’mız için yaptığımız çalışmaları 2022’de daha da artırarak yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

İNANIYORUM Kİ, 2022 YILI SAĞLIKLI VE UMUT DOLU OLACAK

Durukan mesajına şu sözlerle devam etti; “2021 hepimiz için zor geçti. Gerçekten çileli bir yılı geride bıraktık. Pandemi öncesinde zaten var olan ekonomik kriz, salgın şartlarında daha da derinleşti ve dayanılmaz boyutlara ulaştı. İYİ Parti Polatlı İlçe Teşkilatı olarak vatandaşımızın canı hangi konuda yanıyorsa ona değinmeye, milletimizin derdi nerede yoğunlaştıysa orada olmaya gayret ettik. 2022’de de aynı anlayışla çok daha fazla sahalarda olacağız ve aynı sorumlulukla onların dertleriyle dertleneceğiz. Bu zor günleri birlik ve beraberlikle aşacağız. İnanıyorum ki, 2022 yılı sağlıklı ve umut dolu olacak, daha umutlu olacağız.”

POLATLILI HEMŞERİLERİMİZE SAĞLIKLI, BAŞARILI VE MUTLU BİR YIL DİLERİM

“Biliyoruz ki, milletimiz yeni yılda önce Sağlık diliyor. Maalesef Covid-19 illeti, hemen hemen her haneye bir üzüntü, bir acı yaşattı ve halen de yaşatıyor. Öncelikle milletimizin ve tüm insanlığın bu beladan kurtulmasını temenni ediyoruz. Bununla birlikte Yüce Allah’tan ekonomik ferahlık, huzur, güven, saadetler getirmesini niyaz ediyoruz. İnanıyoruz ki kötülükler son bulacak, etrafımızı iyilikler saracak. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Polatlılı hemşerilerimize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl dilerim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.