DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
HAYMANA BAĞLANTI YOLU AÇILDI

HAYMANA BAĞLANTI YOLU AÇILDI

ABONE OL
3 Ocak 2022 14:54
HAYMANA BAĞLANTI YOLU AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, E90 karayolu – Haymana yolu bağlantı kısmının hizmete alındığını duyurdu. Demir, “Yapımı tamamlanarak hizmete açılan yolumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

DEMİR: İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

E90 da bulunan eski kavşakta , ölümlü ve maddi hasarlı, trafik kazalarının meydana geldiğini söyleyen AK Parti Polatlı İlçe Başkanı Aysel Demir, Karayolları ile yapılan görüşmeler neticesinde, Haymana bağlantı yolunun, Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Köprülü Kavşağından, YHT İstasyonuna doğru çift şeritte gidiş gelişli bin 200 metrelik ,bölünmüş yol şeklinde ve kaplamalı beton asfalt bir bulvar olarak, bağlantı yolunun yapımının tamamlanarak hizmete alındığını ifade etti. Demir; “Kısa bir süre içerisinde YHT istasyonuna bağlantı kısmınında hizmete alınacak. Yapımı tamamlanarak hizmete açılan yolumuzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.