DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
OKUL MÜDÜRLERİ POTA ÖZEL MÜZESİ’Nİ GEZDİ

OKUL MÜDÜRLERİ POTA ÖZEL MÜZESİ’Nİ GEZDİ

ABONE OL
4 Ocak 2022 16:42
OKUL MÜDÜRLERİ POTA ÖZEL MÜZESİ’Nİ GEZDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürü İmralı Kaloç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Çağlar Uğurlu, Polatlı’da bulunan tüm ortaokul ve liselerin okul müdürleri Polatlı Belediyesi Tarihi Alanlar Tanıtım Merkezi (POTA) Özel Müzesi’ni ziyaret etti.

Polatlı Belediyesi ve Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında Polatlı’da bulunan ortaokul ve liselerin müdürlerine; POTA tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi vermek, tanıtım çalışmaları ve özel müzenin içeriği hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla düzenlenen ziyarette Genel Koordinatör Kadim Koç tarafından Sakarya Meydan Muharebesi konulu anlatım ve sunum yapıldı.

Okul Müdürleri Sakarya Meydan Muharebesi’nin 100. Yıl dönümünde Polatlı’da bulunan tüm ortaokul ve liselere Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya’nın desteği ile 5 farklı tanıtım kitabı, Milli Parklar ve Sakarya Meydan Muharebesi Alanları haritaları bulunan 100. Yıl setleri hediye eden Polatlı Belediyesi’ne ve Genel Koordinatör Kadim Koç’a teşekkür etti. Polatlı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Barkın Yıldırım’ın ziyaretçilere eşlik ettiği anlamlı ziyarette Genel Koordinatör Kadim Koç’un anlatımlarıyla muharebe hakkında bilgi alan okul müdürleri; POTA Özel Müzesi içerisinde bulunan tarihi değerleri ve savaş kalıntılarını yerinde inceledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.