DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ORTAK BİR SEVDAMIZ VAR: POLATLI

ORTAK BİR SEVDAMIZ VAR: POLATLI

ABONE OL
7 Ocak 2022 11:00
ORTAK BİR SEVDAMIZ VAR: POLATLI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Demokrat Parti Polatlı İlçe Başkanı Erkut Kubat, yönetimi ve Polatlı Belediye Başkan Adayı Birol Gökçe dün DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu ve yönetimini DEVA Partisi İlçe Binasında ziyaret etti.

İki siyasi parti temsilcisinin Polatlı hakkında istişarelerde bulunduğu ve ortak paydada nerelerde buluşulabileceğinin konuşulduğu ziyaretten ortak bir sonuç çıktı; “Polatlı”.

KUBAT: AYNI HEDEFE YÜRÜYORUZ

Ziyaretle ilgili konuşan Demokrat Parti Polatlı İlçe Başkanı Erkut Kubat, aynı hedefe doğru gitmeye çalıştıklarını belirtti. Kubat, “Serhat Başkan Yönetimi ve Teşkilatı daha önce partimizi ziyaret etmişlerdi. Bu süreçten sonra Demokrat Parti Polatlı İlçe Teşkilatı olarak kongre hazırlığımız vardı, kongremizi tamamladık. İl kongremiz oldu onlara katılım sağladık. İmkanlarımız zaman olarak mümkün olmadığı için bugün hem 7 Ocak partimizin kuruluş davetiyesini takdim etmek hem de iade-i ziyaret yapmak için kendilerini ziyaret ettik. İlk fırsatta geleceğiz demiştik, geldik. Kongremize teşrifleri için kendilerine tekrar teşekkür ediyorum. Siyaseti biz yerelde Polatlı için sonra Ankara’mız, Türkiye’miz ve milletimiz için yapıyoruz. Ortak hedeflerimiz var, yollarımız var. Aynı hedefe doğru gitmeye çalışıyoruz. Her konuda bu anlamda birbirimize destek olacağız.” dedi.

UĞURLU: POLATLI İÇİN HİZMET ETME SEVDASI VE YARIŞINDAYIZ

Ziyaretten dolayı teşekkür eden DEVA Partisi Polatlı İlçe Başkanı Sadık Serhat Uğurlu, bu yolda birlikte hareket ettiklerini söyledi. Uğurlu, “Başkanımız ve yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. 1946 yılında kurulan köklü bir çınarın temsilcileri şu an aramızda. 1950 yılında yapılan seçimlerde 1960 yılına kadar 10 yıllık Türkiye Cumhuriyetinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başlatmış olduğu atılım hamlelerinin en güzel meyvelerinin alındığı dönemdir. Ancak arkasında askeri darbe ve Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen merhum Adnan Menderes ve arkadaşlarının idam edilmesiyle sonuçlanan bir süreç. Akabinde 1983 yılında yeniden kuruluyor yasaklar bittikten sonra. Şimdi de aynı bizim genel başkanımız gibi aydınlık yüzü olan, vizyonu olan, Türkiye Cumhuriyeti’ne değer katacağına inandığımız, geleceğin liderlerinden birisi olarak gördüğümüz Gültekin Uysal’ın Genel Başkanlığını yaptığı partinin temsilcilerin şu an aramızda. Bizde bu noktada gerçekten mutluyuz, onurluyuz, gururluyuz. Şu an ortak bir sevdamız var Polatlı. Bu noktada inşallah hedeflerimize emin adımlarla gidiyoruz. Polatlı için hizmet etme sevdası ve yarışındayız. Bu yolda da birlikte hareket ediyoruz. Sayın Başkan ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.