DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASI’NDAN POLTEK SANAL FUAR ORGANİZASYONU

TİCARET ODASI’NDAN POLTEK SANAL FUAR ORGANİZASYONU

ABONE OL
7 Ocak 2022 11:06
TİCARET ODASI’NDAN POLTEK SANAL FUAR ORGANİZASYONU
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası ihracat yapmak isteyen üyelerine köprü oluşturmak için başlattığı Dev Lobi Hamlesi projesi kapsamında gerçekleştirileceği POLTEK sanal fuarı için çalışmalarını hızlandırdı.

25 Şubat 2022 tarihinde tüm sektörlerin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek sanal fuar organizasyonuna katılmak isteyen firmalar  için fırsat devam ediyor. Online platformda gerçekleşecek ve bir yıl boyunca ilgili portal üzerinden açık kalacak sanal fuarın uzun vadede katılımcılara yarar sağlaması planlanıyor. Fiziki olarak gerçekleştirilen fuardan hiç bir farkı olmayan fuarda katılımcılar ürünlerini teşrih edip, diğer katılımcılar ile telefonla görüşüp , görüşme talebi oluşturup ticaret ağını genişletme imkanına kavuşmanın yanı sıra ürünlerine 7 ayrı dilde yapılacak çeviri desteği ile farklı ülkelere pazarlayabilme imkanına kavuşacak.  Sanal fuara katılmak ve proje hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 03126231084-113’ü arayabilirler.

ÜYELERİMİZİN İHRACAT YAPMALARINA ÖNCÜLÜK ETMEK İSTİYORUZ

Hazırlanan projenin heyecanı içerisinde olduklarını ifade eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya: ” 2021 yılı programlarımız içerisinde üyelerimize dış ticaret anlamında öncülük etmek onlara yol göstermek anlamında hedeflerimiz var.  Biz bunu ilk olarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve  Azerbaycan Türk Cumhuriyeti ile ateşleyip hızlandırmayı arzu ettik. Çok uzun olmayan bir sürede bunu realetiye dökmek ve sonuç almak istiyoruz. Azerbaycan Türk Cumhuriyeti tacir üyeleri ile bizim üyelerimiz arasında bir iletişim kurup onları bir araya getirmek ve ticareti geliştirmek istiyoruz. Bu anlamda hazırlıklarına devam ettiğimiz sanal fuar organizasyonumuzun ilçemiz iş insanlarına faydalarının fazla olacağı düşüncesindeyiz.  “dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.