DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
Başkan Yavaş’tan Gazetecilere Mektup

Başkan Yavaş’tan Gazetecilere Mektup

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Polatlı'da bulunan yerel basın mensuplarına mektup ve hediye yolladı. Başkanı Yavaş'ın mektubunu ve hediyesini Ankara Büyükşehir Belediyesi İşletme İştirakler Dairesi Genel Koordinatörü Ahmet Kürşad Demir, Fen Işleri Polatlı Bölge Şefi Soner Yıldız, Mansur Yavaş Gönüllü Ekibinden Fatih Fırat taktim etti.

ABONE OL
11 Ocak 2022 14:15
Başkan Yavaş’tan Gazetecilere Mektup
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü sebebiyle Polatlı’da bulunan yerel basın mensuplarına mektup ve hediye yolladı. Başkanı Yavaş’ın mektubunu ve hediyesini Ankara Büyükşehir Belediyesi İşletme İştirakler Dairesi Genel Koordinatörü Ahmet Kürşad Demir, Fen Işleri Polatlı Bölge Şefi Soner Yıldız, Mansur Yavaş Gönüllü Ekibinden Fatih Fırat taktim etti.

Başkan Yavaş mektubunda şu ifadelere yer verdi; ” 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten duygularımla kutluyor, çalışan-çalışmayan tüm gazetecilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden itibaren, halkın haber alma özgürlüğünü sağlayan, tüm koşullarda fedakarca mesleğini ve mesleğinin gerekliliklerini yerine getiren siz değerli basın mensuplarımız ile görev yapmaya, kentimizi geleceğe beraber taşımaya ve yanınızda olmaya gayret gösterdik. Bu süreçten sonra da Büyükşehir Belediyemizden beklentilerinizi ve mesleki taleplerinizi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairemiz aracılığıyla her zaman bizlere bildirebilirsiniz. Hepinize görevlerinizde başarılarınızın devamını diliyor, ailerlerinize selamlarımı iletiyorum. ”

Polatlı Meydan Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi Bedri Sinan Taşpınar ise, ” Biz Meydan Haber Gazetesi ailesi olarak da bu anlamlı günümüzde bizleri yanlız bırakmayan ve her daim destekçisi olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ve Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Koordinatörü Volkan Gültekin’e teşekkür ediyoruz. ” sözlerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.