DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
CHP’NİN TOPUKLU SEĞMENLERİ YOLLARDA

CHP’NİN TOPUKLU SEĞMENLERİ YOLLARDA

ABONE OL
12 Ocak 2022 15:21
CHP’NİN TOPUKLU SEĞMENLERİ YOLLARDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Polatlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Devlet Kuş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Polatlı İlçe Başkanlığı’nın kadın yöneticileri birlikte Polatlı Karahamzalı mahallesinde, kadın emekçilerle buluştu. Cumhuriyet Halk Partisi’nin topuklu seğmenleri, kapı kapı dolaşarak kadınlara Cumhuriyet Halk Partisi’nin Millet İttifakı ile iktidarları döneminde uygulamaya koyacağı ‘‘Aile Destekleri Sigortası ( ADS) ‘’ ve ‘‘YaşamHak’’ projesini anlattı.

Yoksulluğa ve Haksızlığa Karşı CHP Kadınlarından Örgütlü Mücadele 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek” şiarıyla hareket ederek, YaşamHak projesi ile ailenin temel taşı kadınının insanca yaşam hakkını ve Aile Destekleri Sigortası ile ailenin her ekonomik koşulda bütünlüğünü koruyacaklarını vurgulayan,Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Polatlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Devlet Kuş ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Polatlı İlçe Başkanlığı’nın kadın yöneticileri birlikte Polatlı Karahamzalı mahallesinde, kadın emekçilerle buluştu, ‘Aile Destekleri Sigortası’ ve YaşamHak projesini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz, Karahamzalı mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar esnasında yaptığı açıklamada, ‘’ Toplumun çekirdeği ailenin mutluluğunu ve ekonomik güvencesini önceleyen Aile Destekleri Sigortası ve Kadının İnsanca Yaşam Hakkını herşeyin üzerinde tutan YaşamHak  projemizi her bir kadın yoldaşımıza kararlılık ve özgüvenle anlatacağız.’’ ifadelerinde bulundu.

Ayaz, ‘’ Her Evde En Az 1 Sigortalı Olacak, Kamu istihdamında yoksul ailelerin çocuklarına öncelik hakkı tanınacak ’’

CHP Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ayaz, CHP Polatlı Kadın Kolları emekçileriyle birlikte Karahamzalı mahallesinde gerçekleştirilen çalışmada,‘’ Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘’YaşamHak ‘’ projemiz ve Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun iktidar olduğumuzda mutlaka hayata geçireceğiz sözleriyle sürekli vurguladığı, ’’ Aile Destekleri Sigortası’’ geleceğe umutla baktıran çok değerli sosyal projelerdir. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde bu değerli projelerin sorumluluğunu gururla taşıyoruz. Genel Başkanımız bu çok önemli sosyal devlet projesini biz kadınlara emanet etti. Kapı kapı dolaşarak geleceğin Türkiye’sini anlatıyoruz. Aile Destekleri Sigortası, asgari ücretin altında geliri olan ya da hiç geliri olmayan bütün aileleri kapsayacak. Her bir ailenin pozisyonu, durumu özel olarak incelenecek. Kamu istihdamında yoksul ailelerin çocuklarına öncelik hakkı tanınacak. Temel hedefimiz, her ailede en az bir sigortalı olması… Millet İttifakı, Halkın İktidarında, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde Sosyal Demokrasi ile Geleceğin Türkiye’sini oluşturacaktır. Polatlı İlçe Başkanlığımıza, kıymetli parti emekçilerimize, kadın yoldaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Misafirperverliklerinden dolayı Karahamzalı mahallelerimize teşekkür ediyorum. ‘’ dedi.

Kuş, ‘’ İnsanca yaşam; toplumsal refahın, mutluluğun ve gelirin eşit bölüşüldüğü bir gelecek umuduyla kadın yoldaşlarımızla, yollardayız ‘’

Cumhuriyet Halk Partisi Polatlı İlçe Kadın Kolları Başkanı Devlet Kuş, ‘’ Geçtiğimiz hafta sonu Ankara İl Kadın Kolları Başkanlığımızın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Aile Destekleri Sigortası ve YaşamHak proje tanıtımının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanımız sayın Ayfer Ayaz ve İl Kadın Kolları yöneticilerimiz, ilçe yönetimimizin kadın emekçileri ve gençlik kolları başkanımızla birlikte Karahamzalı mahallemizde bize emanet edilen bu projeleri kadınlarımıza anlatmak için ilk çalışmamaızı gerçekleştirdik. Polatlı’mızın tüm mahallelerinde bu çalışmamızı gerçekleştireceğiz. Cumhuriyet Halk Partimizin Kadın Gücü olarak kadını ve aileyi önceleyen ve önemseyen Aile Destekleri Sigortası ve Yaşam Hak Proje’mizi tüm Polatlı’ya kapı kapı ziyaret ederek anlatacağız. İnsanca yaşam; toplumsal refahın, mutluluğun ve gelirin eşit bölüşüldüğü bir gelecek umuduyla kadın yoldaşlarımızla, yollardayız. Umutlu bir gelecek için Cumhuriyet Halk Partisi var, bizler varız… ‘’ ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.