DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
AKKAYA, BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

AKKAYA, BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI

ABONE OL
13 Ocak 2022 17:23
AKKAYA, BAŞKANLIĞA ADAY OLDUĞUNU AÇIKLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akkaya Emlak sahibi Mustafa Akkaya 6 Şubat 2022 tarihinde Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilecek olan Polatlı Emlakçılar Odası Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Akkaya, “Bu bayrak yarışında ben ve yönetimimde hizmet bayrağını daha yukarı taşımak için aday olduk.Allah nasip eder kazanırsak hizmet bayrağını zirveye taşımaya and içtik.” dedi.

AKKAYA KENDİNİ TANITTI

Kendini tanıdan Mustafa Akkaya, “22.11.1967 Haymana doğumluyum. İlk, orta ve lise tahsilimi Polatlıda yaptım. Evli ve üç çocuk babasıyım. 2000 yılından itibaren Polatlı’mızda emlakçılık yapmaktayım. Bir dönem İl Genel Meclis Üyesi olarak ilçemize hizmet verdim.2 Dönem Emlakçılar Odası Başkanı olarak odamıza ve ilçemize hizmet ettim.2 Dönem Türkiye Emlakçılar Fedarasyonu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım. Halen Polatlı  Belediye  Meclis Üyesi olarak görev yapmaktayım.” dedi.

AKKAYA: HİZMET BAYRAĞINI ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

Polatlı Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mustafa Akkaya, “Globalleşen dünyada, her şeyin değiştiği, dijitalleştiği bir ortamda, Polatlı Emlakçılar Odamızında çağa ayak uydurabilmesi, güncellenmesi ve yenilenip, yeni bir dönemin  başlayabilmesi adına Emlakçılar  Odası  Başkanlığı seçimlerinde tecrübeli biri olarak başkanlığa adayım. Sayın Polatlılı hemşerilerime ve Odamız üyelerine saygıyla arz etmek isterim ki; hizmet noktasında şimdiye kadar görev yapmış tüm başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu bayrak yarışında ben ve yönetimimde hizmet bayrağını daha yukarı taşımak için aday olduk. Allah nasip eder kazanırsak hizmet bayrağını zirveye taşımaya and içtik.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.