DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
POLATLI TİCARET ODASI 2022 EĞİTİM YILI TAKVİMİNİ BELİRLEDİ

POLATLI TİCARET ODASI 2022 EĞİTİM YILI TAKVİMİNİ BELİRLEDİ

ABONE OL
14 Ocak 2022 10:16
POLATLI TİCARET ODASI 2022 EĞİTİM YILI TAKVİMİNİ BELİRLEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polatlı Ticaret Odası Üyelerinin talep ve ihtiyacına yönelik belirlediği eğitim programı ile yıl boyunca bilgilendirme yapmaya devam edecek.

Polatlı Ticaret Odası üyeleri ile yaptığı anket ve birebir görüşmeler de üyelerinin ihtiyaçlarına yönelik tespit ettiği eğitim ihtiyaçlarına göre 2022 yılı eğitim takvimini belirledi. Buna göre yıl boyunca Üyeler için; 8 eğitim,2 bilgilendirme toplantısı planlanmıştır. Ticaret Odası 2022 yılı eğitim planına göre ;14 Ocak 2022’de  Hedef Pazarlarda Ticari İstihbarat ve Müşteri Bulma Teknikleri Eğitimi , 28 Ocak 2022’de   Pazarlama İletişiminde Yeni Medyanın Kullanımı, 18 Şubat 2022’de  Global Piyasa Veri Tabanı Eğitimi gerçekleştirilecektir. Bunların dışında isimleri ve düzenlenecek ayları belirlenen tam tarihlerinin de önümüzdeki günlerde açıklanacak eğitimler şu şekildedir; mart ayında  müşteri ilişkileri ve satış teknikleri, mayıs ayında; problem çözme ve hayır diyebilme, temmuz ayında; devlet destekleri  bilgilendirme toplantısı, eylül ayında;  kişisel imaj ve algı yönetimi eğitimi, ekim ayında; kobi danışmanlığı ve nlp eğitimi, kasım ayında;  dış ticaret eğitimi.

EĞİTİMLERİMİZİ GENİŞ YELPAZEDE DÜZENLİYORUZ

Üyelerinin talepleri doğrultusunda eğitimlerini düzenleme konusunda hassas bir çalışma gerçekleştirdiklerini beyan eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ; ” Günümüz iş dünyasına hakim olan “Yaşam Boyu Öğrenme Felsefesi” ile, Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda, Kanun ve mevzuatlarda yaşanan değişiklikler sonucu ortaya çıkan, Ekonomi ile teknolojideki gelişmelere paralel olarak ihtiyaç duyulan konularda çeşitli eğitimler düzenliyoruz. Eğitimlerimizi dış ticaretten mesleki gelişime, yabancı dilden satış pazarlama konularına kadar çok geniş bir yelpazede gerçekleştiriyoruz. Bu eğitimlerle üyelerimizin taleplerini karşılamak kadar, firmalara kalifiye eleman sağlamayı ve personel altyapılarını güçlendirmeyi, genç nüfusun istihdam olanaklarını arttırmayı da hedefliyoruz. üyelerimiz ihtiyaç duyulan eğitim konularını odamız Akreditasyon Sorumlusu’na bildirerek bu konuda çalışma yapılmasını talep edebilirler. Tel : 0312 623 10 84 -113 E-posta: hande.ypc@pto.org.tr” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.