DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
TİCARET ODASINDA YENİ IPARD MALİ DESTEKLERİ ANLATILACAK

TİCARET ODASINDA YENİ IPARD MALİ DESTEKLERİ ANLATILACAK

ABONE OL
26 Ocak 2022 12:58
TİCARET ODASINDA YENİ IPARD MALİ DESTEKLERİ ANLATILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Polatlı Ticaret Odası Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun  (TKDK) 14 Ocak 2022 tarihinde çağrı ilanına çıktığı IPARD II Programı On Birinci Başvuruları hakkında webinar düzenliyor.Polatlı Ticaret Odası  üyelerinin menfaatine olacak düzenleme ve değişikliklerden çok kısa sürede haberdar olabilmeleri ve gelişmeleri takip edebilmeleri için bilgilendirme toplantıları organize etmeye devam ediyor. Bu çerçevede Ticaret Odası üyeleri başta olmak üzere ilçe vatandaşları için   14 ocak 2022 tarihinde açıklanan IPARD destekleri hakkında zoom meeting programı üzerinden bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek. 27.01.2022 Perşembe  saat 11:00’da Online platformda gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısında IPARD destekleri  hakkında TKDK Ankara İl Koordinatörü  Güzin Oyman ve İletişim Uzmanı Mustafa Öztürk tarafından katılımcılara bilgiler verilecek. Toplantı bilgileri şu şekildedir : https://us02web.zoom.us/j/4493710371?pwd=S3MvVEJ0aS9DdnlOUzhTOVNXOTl3UT09 Toplantı Kimliği: 449 371 0371 Parola: 1965

PTO ÜYELERİMİZİN İLK KAYNAKTAN BİLGİ ALABİLMELERİNİ ÖNEMSİYORUZ

Üyelerinin  destek ve hibe programlarından haberdar olabilmeleri  birinci kaynaktan bilgi alabilmelerine olanak sağlamayı önemsediklerini beyan eden Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya ; ” Düzenlediğimiz bilgilendirme toplantıları ile üyelerimizin devlet tarafından açıklanan destek paketleri ve hibe programlarından yararlanmaları ve bu yolda  ilk kaynaktan bilgi alabilmeleri için ilgili kurumlar ile iş birliği içerisinde çalışıyoruz.  Geçtiğimiz günlerde online platformda düzenlediğimiz  ve yoğun katılım ile icra ettiğimiz KOSGEB destekleri bilgilendirme toplantısının hemen ardından yakın zamanda çağrı ilanını açıklayan ve Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme alanlarının destekleneceği IPARD destekleri hakkında da üyelerimize bilgi vermek istedik. Bu kapsamda 27 Ocak 2022 Perşembe  günü saat 11:00′ da zoom programı üzerinden düzenlenecek webinarımıza üyelerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.