DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÖĞRENCİLER TATİLİ BURADA DOLU DOLU GEÇİRİYOR

ÖĞRENCİLER TATİLİ BURADA DOLU DOLU GEÇİRİYOR

ABONE OL
28 Ocak 2022 15:02
ÖĞRENCİLER TATİLİ BURADA DOLU DOLU GEÇİRİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 2019 yılından beri yaptığı birçok etkinlik ve kurslar ile insan odaklı hizmet veren Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi okulların ara tatile girdiği dönemde de çalışmalarına hız vermeden devam etti. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Tayibe Koçoğlu, gerçekleştirdiği projeler ile Ankara’daki diğer Aile Yaşam Merkezlerine örnek teşkil ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi’nde yılın her döneminde olduğu gibi yarı yıl tatilinde de birbirinden güzel ve farklı etkinlikler hazırlandı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi İdarecisi Tayibe Koçoğlu tarafından planlanarak hayata geçirilen etkinliklerle öğrencilerin yarıyıl tatilini dolu dolu geçirmeleri için birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Çocuk festivalinden sanata, kültürel etkinliklerden eğitsel atölyelere kadar birçok aktiviteye katılacak öğrenciler, yarıyıl tatilinde hem öğreniyor hem de eğleniyor.

HERGÜN BİRBİRİNDEN FARKLI ETKİNLİKLER

Ankara Büyükşehir Belediyesi Polatlı Aile Yaşam Merkezi’ndeki yarı yıl tatili etkinliklerine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. 22 Ocak tarihinde başlayan sinema günleri etkinliği 6 Şubat tarihine kadar saat 10.30-14.00 saatleri arasında öğrencileri ağırlıyor. 24 Ocak’ta başlayarak 25 Ocak tarihinde sonra eren Bilardo turnuvasına da yoğun ilgi gösterildi. 24 Ocak tarihinde düzenlenen İlkokul Matematik Bilgi Yarışmasında öğrenciler hem öğrendi hem de eğlendi. Dün başlayan Langırt Turnuvası bugün sona erecek ve kazanan belli olacak. Yine bugün saat 11.00’da başlayacak Parmak Boyama etkinliğiyle çocuklar eğlenceli saatler geçirecek. Etkinlikler Cumartesi günü de devam edecek. Cumartesi günü saat 10.00’da miniklerle yapboz, saat 14.00’da da masa tenisi turnuvası düzenlenecek. Pazartesi günü saat 14.00’da kitap okuma ile devam edecek yarı yıl tatili etkinlikleri 4 Şubat tarihinde 10.00-16.30 saatleri arası oyun-eğlence-bilim ve saat 14.00’da gelecek planlarım etkinliğiyle sona erecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.