DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
HAYMANA’DA İYİ PARTİ ZİRVESİ

HAYMANA’DA İYİ PARTİ ZİRVESİ

ABONE OL
30 Ocak 2022 11:05
HAYMANA’DA İYİ PARTİ ZİRVESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Haymana İlçe Başkanlığı tarafından dün üye katılım programı ve İlçe Başkanlığının yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Programa İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, İYİ Parti Polatlı İlçe Başkanı Muharrem Durukan, İYİ Parti Haymana İlçe Başkanı Mehmet Öz, Haymana’daki muhtarlar, partililer ve vatandaşlar katıldı. Üye katılım programında gerçekleştirilen konuşmalar ve yeni üyelere rozet takılmasının ardından yeni İYİ Parti Haymana İlçe Başkanlığı binasının açılışı gerçekleştirildi.

ÖZ: ÇALIŞMALARIMIZIN MEYVELERİNİ ALACAĞIMIZ OY İLE TESCİLLENDİRECEĞİZ

İlk olarak kürsüye çıkan İYİ Parti Haymana İlçe Başkanı Mehmet Öz, “İlçemizde bulunan 78 mahalleyi 7 bölgeye ayırdık ve bölge başkanlarının atamasını gerçekleştirdik. Bölge başkanlarımız da mahalle başkanlarımızın atamasını gerçekleştirdi. Siyasetin hammaddesi insandır. Ayrıştıran değil birleştiren olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu çalışmaların meyvesini ilk yapılan seçimde alacağımız oy ile tescillendireceğiz. Yeni binamızda partililerimize aidiyet duygusu kazandıracağız. Hemşerilerimizi ilçe binamızda çay içmeye davet edeceğiz. Bugünkü düzenlediğimiz üye katılım ve ilçe başkanlığı açılış programlarımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese saygılar sunarım.” dedi.

ÖZTÜRK: BİRBİRİMİZE DESTEK VEREREK BUGÜNLERİ ATLATACAĞIZ

Daha sonra kürsüye çıkarak konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, “Haymana ve Polatlı, Sakarya Meydan Muharebesinde destan yazan ve son kale olarak adlandırdığımız bu güzide ilçede kısa süre önce bir bayrak değişimi oldu. Kıymetli hocamız yeni ilçe başkanımız Mehmet Başkanımız öncülüğünde tebdili mekanda ferahlık vardır diyerek önce ilçe binamızın yeri değiştirildi ve bugün çok sayıda Haymanalı hemşerimizi aramıza davet ederek onlara rozet takma imkanı sağladı. Haymana, millet ittifakına ve partimize ciddi manada kucak açmıştır, gönlünü açmıştır. Bir Ankara’lı olarak söylüyorum; bu zor süreçte birbirimize omuz vererek, destek vererek bu günleri atlatacağız. Bunun tek bir yolu vardır; samimiyetle birbirimizi kucaklamaktır. Dedikodudan, fitneden uzak durarak, doğru ve dürüst yoldan ayrılamadan birlikte omuz omuza mücadele etmektir bunun yolu. Bir Ankara’lı hemşerimiz 25 yıl sonra Ankara Büyükşehir Belediyesini kazanarak gösterdi ki; bugüne kadar ihtiyacı olan Ankaralının, özellikle kırsalda başta tohum desteği olmak üzere fide, gıda desteği ve en son ihtiyaç sahibi ailelere 100’er liralık et desteği ve çiftçilerimize mazot desteğine başladı. Ankara ve İstanbul el değiştirirse Türk siyasi hayatı yeniden şekil alır demiştik, bunun en güzel örneğini Ankara’da yaşadık, yaşamaya da devam edeceğiz. Yeter ki bizler birbirimize sahip çıkalım, omuz verelim ve çalışanın hakkını çalışana teslim edelim. Ben yeni ilçe yönetimimize Mehmet Başkanımıza teşekkür ediyorum. Onlara vermiş olduğunu desteklerden dolayı da teşekkür ediyor ve onları size emanet ediyorum. Kıymetli katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” dedi.

ORAL: TÜRKİYE CUMHURİYETİ EN KRİTİK DÖNEMİNİ YAŞIYOR

Ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini ifade eden İYİ Parti Ankara Milletvekili İbrahim Halil Oral, “Türkiye Cumhuriyeti en kritik dönemini yaşıyor. Bu dönem 100 yıllık Cumhuriyetimizin ya ebediyen demokratik, hukuka bağlı, milletimizin bağımsız olarak yaşadığı bir devlet olarak kalacak ya da bir tek adamın inisiyatifinde yürüyecektir. Bugün bu seçimde Türk milleti hafızasıyla inşallah tek adamın Türkiye’sinden, Atatürk’ün kurduğu demokratik hukuk ve her yönüyle bağımsız olan bir Türkiye’ye kavuşacaktır. Bugün burada İYİ Partimizin bu onurlu ve kutlu mücadelesine omuz veren bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İYİ Parti iyilerin geleneğinin devamıdır. Yeni açacağımız ilçe başkanlığımız ile bize iktidarı kutlamak nasip olacak inşallah. Biz aramıza katılan muhtarlara, aramıza katılan değerli üyelerimize ve bizi biz yağan kıymetli İYİ Parti üyelerimize katıldığınız için teşekkür ederim. Allah bizleri muzaffer eylesin. Allah bize İYİ’lerin iktidarını nasip etsin.” dedi.

AYDIN: AMAÇLARI SADECE BİR KİŞİNİN GELECEĞİNİ KORUMAK

Son olarak kürsüye çıkan İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle görevi devreden Mustafa Başkanıma hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi İl Başkanımızın danışmanı olarak atandı, yeni görevinde başarılar diliyorum. Yeni atanan Mehmet Başkanımızın da kısa zamanda çalışkanlığı ile gayretiyle Haymanalılarla bütünleşmesinden oluşan bu güzel havaya katılmaktan ve burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Türkiye’de her şey çok hızlı değişiyor. O kadar hızlı yaşıyoruz ki siyasetin dünü ve bugününü karşılaştırmakta bile zorluk çekiyoruz. Siyasetin ve siyaset ahlakının temelleri yerinden oynadı. Yalanın, talanın, her türlü üç kağıdın neredeyse kurumsal hale geldiği bir dönemle karşı karşıyayız. Yani yozlaşan bir siyaset anlayışı var. Sadece yeri korumak adına yürütülen bir siyasi mücadele var. Bir kişinin geleceği için koskoca ülkenin geleceğini pervasızca harcamak üzerine kurulan yeni bir düzen var. Amaç sadece bir kişinin geleceğini korumak. Sıkıntı çeken vatandaşı görmezden gelen, sanki hiçbir şey olmuyormuşçasına davranarak vatandaşın imdat seslerini bile duymamazlıktan gelen bir iktidar tarafından yönetiliyoruz. Yalan üzerine kurulmuş bu düzende, vatandaşı çantada keklik sayarak devletin beytülmali üzerine uzatılmış olan kirli eli çekip çıkartamadık. Devletin kasasına el uzatırken suçüstü yakalananların bugün büyükelçi olarak atandığı bir Türkiye tablosuyla karşı karşıyayız. Bahsettiğim Egemen Bağış. Bakanlık yapan bu kişinin her Cuma günü bir ayet sallıyorum bakara makara deyip milli değerlerimizle alay eden bir soytarının bugün büyükelçi olarak atandığını hiç kimse aklından çıkarmasın. Yani devleti soymak serbest. Devletin imkanlarını çarçur etmek serbest. Buna göz yumanlar bugün de fakir fukaranın sıkıntıları üzerinde tepinip duruyorlar.”

İHTİYAT AKÇESİNİ DE ÜÇ SENE EVVEL HİÇ ETTİLER

“Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir merkez bankasının bugün eksi bakiyeye düşmesini neyle izah edeceğiz. Merkez Bankasında buharlaşan 128 milyar dolara ne oldu sorusuna cevap veremeyen bir iktidarla karşı karşıyayız. Unutmayın o paralar sizin paralarınız, sizin geleceğiniz. Zamanında bunu yapanlar şu anda devletin kasasını boşaltmış durumdalar. Ülkenin sıkıntılı dönemlerinde kullanmak için ayrılan ihtiyat akçesini de üç sene evvel hiç ettiler. Koskoca bir devlet geleneği yok oldu.”

NEREYE KADAR GİDECEK

“Enflasyon demek en acımasız vergi demektir. Darda olanın derdinin daha çok artması, imkansızlıkların daha da yükselmesi demek oluyor. Bunu hep beraber yaşıyoruz. Geride bıraktığımız yıl içerisinde 8 tane doğalgaz, 3 tane elektrik zammı oldu. Faturalar can yakar hale geldi. Dahası akaryakıta da yüzde 100-150 oranlarında zamlar yaptılar. Yoksulu daha yoksul yapmaya, fakirin fukaranın üzerinde boza pişirmeye imkan veren bir yapı inşa ettiler. Bu nereye kadar gidecek.”

KENDİ KANUNLARINA KENDİLERİ UYMUYOR

“AK Parti iktidarı 2014’te bir kanun çıkarttı. Türkiye’nin gayri safi milli hasılasının yüzde 1’inin çiftçiye verilmesini içeren bir kanun. Kendi çıkardıkları kanuna bile 2014’ten bu yana uymayan, o yüzde 1’lik hakkı dağıtmayan adete çiftçimizin ensesinde boz pişiren bir iktidar ile karşı karşıyayız. Bu geleceğimizin hapsedilmesi demektir. AK Parti iktidarı içinde bulunduğumuz yılın bütçesine tarıma teşvikte yüzde 12,5’lik artış yaptı. Devletin parasını çar çur eden o yandan müteahhitlerde bütçeden yüzde 36 pay aldı. Çiftçilerimizin emeğinin karşılık bulacağı yer seçim sandığıdır.”

MİLLET YÜZÜNÜ İYİ PARTİ’YE DÖNDÜ

“Bu millet yüzünü İYİ Parti’ye döndü görüyoruz. Çığ gibi büyüyen bir İYİ Parti ailesi var. Doğu, batı, kuzey, güneyde karış karış gezdiğimiz Türkiye’nin her tarafında insanlarımızın sevgi selini görüyor, yaşıyoruz. Görüyoruz ki Cenab-ı Allah yine nasip edecek bu seçimin birinci partisi İYİ Parti olarak biz çıkacağız. Bunu hep birlikte beraber başaracağız.”

POLATLI, HAYMANA VE BALA’NIN KADERİNİ KÖKÜNDEN DEĞİŞTİRECEĞİZ

“Benim Bakan olduğum dönemde Haymana’nın susuz olan köylerine 70 kilometre öteden su getirerek sıkıntısını kaldırdım. O kadar mesafeden su gelmez denilen yerde projeyi hayata geçiren insanlarız. Haymana-Polatlı yolunun temeli benim bakanlığım döneminde atıldı. Şimdi bitti iki ilçemizde bunu en iyi şekilde kullanıyor. Haymana’nın göbeğine sonradan sizlerin benim adımı verdiği Koray Aydın Otelini şimdi satışa geçildi adı değişti kentin merkezinde turizme hizmet ediyor. Bu yeni dönemde de buradan bütün Haymanalıların huzurunda söylüyorum göreceksiniz İYİ Parti iktidarda olacak. Bize de görev düşecek inşallah. Bize ve arkadaşlarımıza düşecek bütün görevleri Türkiye’nin en büyük ovaları olan Polatlı, Haymana ve Bala’nın kaderini kökünden değiştireceğiz. Hizmet etmedikleri bu 3 bölgeyi Türkiye’nin altın yıldızı haline getireceğiz.”

MUHTARLARIMIZIN BÜYÜK BİR DEĞERİ OLUŞTU

“Ankara Büyükşehir Belediyesi değişti çok iyi işler yapılıyor. Muhtarlarımızın büyük bir değeri oluştu. Onları dikkate almayan, geri planda bırakan, sandıktan çıkarak seçilmiş bu insanlara hak ettiğini tanımayan bir yapıya karşı bugün yeni kazanmış Büyükşehir Belediyesi imkan ve fırsatlarını kullanarak vatandaşın sıkıntısını ve derdini anlatma imkanı veren bir yapı ortaya çıktı. Bu daha da gelişecek daha iyi olacak.”

İYİ PARTİ OLARAK SOKAK SİYASETİ YAPAN BİR PARTİYİZ

“Biz İYİ Parti olarak sokak siyaseti yapan bir partiyiz. Bizim il ve ilçe başkanlarımız mahallelerde, köylerde Ocak ayı itibariyle yeni bir çalışma sistematiği kurduk karış karış gezmeye devam edeceğiz. Ev ev kapıları çalmaya devam edeceğiz. Bu büyük mücadele aslında milletimiz adına yapılan bir mücadeledir.  Çünkü hakkı gasp edilen insanların geleceklerini bir tek adam heveslisine, zorba anlayışa teslim edemeyecek kadar iyi insanlarız. Türkiye’nin geleceğini inşa edecek bu adımın atılmasında emek ve gayret ortaya koyacak bütün arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.