DOLAR %
EURO %
ALTIN 1.209,38-0,31%
BITCOIN %
Ankara

HAFİF KAR YAĞIŞLI

16:29

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
ÜLKÜCÜ ŞEHİT HASAN ERDEM KABRİ BAŞINDA ANILDI

ÜLKÜCÜ ŞEHİT HASAN ERDEM KABRİ BAŞINDA ANILDI

ABONE OL
30 Ocak 2022 10:57
ÜLKÜCÜ ŞEHİT HASAN ERDEM KABRİ BAŞINDA ANILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkü Ocakları Polatlı İlçe Başkanlığı 29 Ocak 1977 Tarihinde Evinin Önünde Suikasta Uğrayan Ülkücü Şehit Hasan Erdem’i kabri başında andı.

Konuyla ilgili Olarak Ülkü Ocakları Polatlı İlçe Başkanımız Av. İbrahim Güran;

Ülkü Ocakları Polatlı İlçe Başkanlığı Olarak 29 Ocak 1977 Tarihinde Evinin Önünde Suikasta Uğrayan Ülkücü Şehidimiz Hasan Erdem Ağabeyimizi Vefatının 45. Yıl Dönümünde  MHP Grup Başkan Vekili Sakarya Milletvekilimiz Sn. Levent Bülbül , Sakarya Hendek Belediye Bakanımız Sn Turgut Babaoğlu , MHP Polatlı İlçe Başkanımız Sn Uğur Güngör ve Polatlı’nın Dört Bir Yanından Gelen Ülküdaşlarımızında Yoğun Katılımları İle Andık.

” Ülkücü hareketin Polatlı’daki kahraman neferlerinden biri olan Hasan Erdem ağabeyimiz 45 yıl önce evinin önünde uğradığı saldırıda eli kanlı teröristler tarafından şehit edilmiş, kutlu davamızın binlerce şehidinden biri olarak gönlümüzdeki yerini almıştır. Ülkücü hareketin kutsallığı ve önemi konusunda en büyük delilimiz hayatının baharında toprağın kara bağrında yatan şehidimiz Hasan Erdem ağabeyimizdir. Turan’a giden yolda bu milletin en büyük güvencesi şüphesiz ülkücü gençliktir.

Ülkücü Hareket; toprağa verdiği 5000 şehidini unutmayacak, Milli birliğimizi tehdit eden tüm unsurlar karşısında aynı azim ve kararlılıkla gereken tavrı sergileyecektir. Ülkücü hareketin her ferdi, kutlu davası uğruna hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz için aynı ruhaniyeti ve inanmışlığı taşımaktadır. Dünya var olduğu sürece Türk Bayrağı’nın ve İslam Sancağının dalgalanması için bütün Ülkücüler; vatan topraklarının yılmaz bekçisi olmaya devam edeceklerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; tüm ülkücü şehitlerimize ve Hasan Erdem ağabeyimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, Cenab-ı Mevla’nın öbür dünyada bizleri rahmetli Başbuğumuza ve aziz şehitlerimize komşu eylemesini temenni ediyorum. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız.”

Açıklamalarında Bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.